17.02.2022
Розваги
eye 274

Серіал «Halo» продовжили на 2 сезон до виходу першого

Серіал «Halo»

Paramount+ продовжив серіал «Halo» з однойменної відеогри на 2 сезон. Перший сезон має вийти лише у березні.

Deadline пише, що у другому сезоні шоураннером «Halo» стане Девід Вінер («Бійся, як мертві підуть», «Дивний новий світ»). Шоураннер першого сезону Стівен Кейн залишив проект.

Як заявив директор за контентом Paramount+ Девід Невінс, команда проекту впевнена, що перший сезон «Halo» сподобається глядачам. За його словами, серіал, напевно, буде успішним: «"Halo" перенесе нас у чудовий світ, який, на нашу думку, зачарує глядачів приголомшливими візуальними ефектами і сміливою, орієнтованою на персонажів оповіддю. Продовження другого сезону відображає нашу впевненість у здатності цього епічного серіалу тримати увагу глядачів».

Директор з програмування Paramount+ Таня Джайлз додала, що «Halo» покаже захоплюючу пригоду, яка сподобається як фанатам гри, так і тим, хто не грав у «Halo». За її словами, на глядачів чекають глибокі історії та круті спецефекти: «”Halo” пов'язує приголомшливі візуальні ефекти і глибоке занурення в особисті історії культових персонажів. І це відбувається під час епічної битви за майбутнє людства».

У центрі сюжету шоу опиниться Майстер Чіф (Пабло Шрайбер), також відомий як Джон-117. Герой стане одним із суперсолдатів, підготовлених до війни зі злісними інопланетянами. Допомагати Майстрові Чіфу у завданні буде штучний інтелект Кортана (Джен Тейлор).

Прем'єру серіалу «Halo» заплановано на 24 березня.


Читайте также


up