22.02.2022
Розваги
eye 191

Аніме «Юрі на льоду!» стане основою нової кінострічки

Аніме «Юрі на льоду!»

Автори відомої серії аніме «Юрі на льоду!» підтверджують, що збираються взятися за роботу над повнометражним продовженням. Робоча назва картини: Юрі на льоду. Фільм: Крижана Юність». Дата прем'єри поки що не повідомляється.

Вперше картину анонсували п'ять років тому – через кілька місяців після того, як було представлено оригінальне шоу, проте з того часу про нього нічого не було відомо.

Згідно з основною сюжетною лінією, Юрі Кацукі був головною надією японців на Гран-прі з фігурного катання.

Проте у фіналі йому довелося зіткнутися з невдачею. Він повернувся до рідного міста, де сховався від усіх у рідному домі. З одного боку, у нього є сильне бажання повернутися на лід, але при цьому йому все ж таки хочеться забути про великий спорт. Зненацька до хлопця приїжджає Віктор Никифоров – чемпіон світу. Разом із ним прибув і його товариш за командою – юний Юрій Плісецький, який почав робити величезні успіхи. У результаті герої вирушають на змагання, яких раніше світові не доводилося бачити.

Режисером картини виступить Сайо Ямамото, яка раніше працювала над оригінальним анімаційним проектом. Японський чемпіон Кенджі Міямото стане хореографом фільму.

Читайте также


up