Спеціальне захисне екіпірування для роботи

захисне екіпірування для роботи

RU

Робочий спецодяг – це один із видів професійного захисного екіпірування, який може бути як широкого спектру застосування (для загального захисту від забруднень та невеликих механічних пошкоджень), так і вузько-кваліфікованого (забезпечувати захисту від хімічних агресивних елементів, біологічно активних речовин, високих і низьких температур).

Дуже важливо придбавати якісний спеціалізований захист, оскільки це впливає на здоров'я та працездатність людини. Але де купити спецодяг для будівельників, медичних працівників та інших професій? 

Рекомендуємо розглядати не тільки офлайн магазини, але й різні інтернет-платформи. Багато виробників та постачальників переходять зараз на онлайн-формат. Тому в інтернет-просторі ви зможете знайти якісні товари за доступною роздрібною та оптовою ціною. Один з інтернет-магазинів, які ми можемо порадити – https://mestprom.com. У цьому магазині ви знайдете спеціалізований комплексний захист від вітчизняних та світових виробників, а також професійні інструменти та обладнання за хорошими пропозиціями.

Також компанія “Північ-Спецодяг” має власне виробництво та випускає спеціалізований робочий одяг під брендом “STUGA”. Унікальність даного бренду полягає в тому, що співвідношення ціни та якості знайшло золоту середину. Команда професіоналів працює над створенням зручних, ергономічних та презентабельних моделей. Ще одна перевага – це база найкращих постачальників матеріалів, фурнітури та захисних елементів.

Компанія "Північ-Спецодяг" створює спецодяг для будівельників, слюсарів та токарів, працівників сфери обслуговування та інших галузей професійної діяльності. Також на всі вироби торгової марки “STUGA” надається офіційна гарантія від 100 днів до одного року.

Крім спеціалізованого одягу, як правило, до комплексного захисного екіпірування входять: захисне взуття, робочі рукавички та інші засоби індивідуального захисту голови, очей, обличчя, органів дихання та слуху.

Захисне робоче взуття повинне забезпечувати профільний захист та максимальний комфорт під час роботи. Дуже часто спецвзуття має такий елемент захисту, як ударостійкий захисний підносок. Він захищає стопи від стискання або падіння важких предметів з висоти. Також він буває двох видів:

  • Металевий - виготовляється із сталі або алюмінію, здатний проводити тепло та статичну енергію, має більшу вагу, не займає багато простору.
  • Композитний - виготовляється з вуглепластику та скловолокна, не проводить температуру, є антистатичним матеріалом, має легку вагу та великий об'єм.

Також дуже часто для виконання побутових чи професійних робіт використовуються захисні рукавички. Вони бувають різних видів (в'язані, шиті, комбіновані, литі) та мають різні типи покриття, залежно від захисних характеристик та властивостей.


Читайте также