Найкращі новорічні подарунки

Найкращі новорічні подарунки

У дитинстві словосполучення «зимова казка» таїло у собі щось чарівне та загадкове. Зима справді була для нас казкою. Блискучий сліпучий сніг, санки, ялинка, новорічні мультики та фільми, новорічні подарунки... Але потім усе втратило свою таємничість і стало чимось банальним. Щорічне приготування до свят, пошук подарунків стали для нас чимось звичайним, тим, що має бути. Зараз, напередодні свят, постало питання, що подарувати на Новий рік?

І так, в інтернеті ви знайдете масу статей з таким заголовком, але пройшовши за посиланнями їх зміст вас навряд чи порадує. Шкарпетки або смартфон, політ на повітряній кулі або коробка цукерок, чашка або свічка. Ось вже справді слабка фантазія сучасних копірайтерів. Але не варто впадати у відчай, ми підготували для вас цікавий і головне унікальний список новорічних подарунків, який напевно полегшить вам життя.

Отже, почнемо із бюджету.

Що подарувати на Новий рік, якщо грошей немає. Зовсім немає

У такому разі подаруйте свою увагу, турботу та... виявте трохи фантазії.

Хочете влаштувати справжню казку своїй дівчині чи хлопцеві, але грошей немає? Яскраве відчуття казкового світу, відчуття справжнього свята - все це Вам подарує місце, в якому ви відзначатимете Новий рік! Створіть казкову атмосферу вдома або на роботі за допомогою недорогих аксесуарів.

прикрашаємо кімнату на новий рік

Отже, давайте разом з вами розберемося, як декорувати потрібну локацію до Нового року?

Щоб у приміщенні було комфортно, при виборі декору враховуйте свої особисті уподобання. Ця порада абсолютно універсальна і не претендує на оригінальність, але не нехтуйте нею.

Вибирайте прикраси в одному стилі.

Використовуйте один, максимум два кольори. Так, так, це правило поширюється не тільки на графічний дизайн, але ще й дизайн інтер'єру.

Дивіться, щоб прикраси вписувалися в інтер'єр.

Якщо в будинку яскраві фарби, то прикрашаємо будинок дрібничками нейтральних відтінків. Це ж правило може діяти і навпаки.

Прикрашайте ялинку солодощами: цукерками або печивом та частуйте ними гостей.

Дайте волю фантазії. А якщо у вас є дитина, зробіть разом із нею прикраси своїми руками. Всі любили робити новорічний хенд-мейд у дитинстві, так що не позбавляйте цього задоволення своїх дітлахів.

Залиште на ялинці записки-побажання на наступний рік. Так, кожен гість, який входить до квартири, зможе зняти собі якесь побажання чи передбачення на наступний рік. Це буде дуже емоційно.

Не будемо більше зупинятись на декорі та ми рухаємось далі.

Окрім святкового декору приміщення, не забудьте зробити добірку новорічних фільмів та пісень. Це також допоможе створити потрібну атмосферу. А потім подаруйте своїй рідній людині подарунок. Через відсутність фінансів ви можете, наприклад, презентувати подарунковий сертифікат на будь-які послуги, які ви особисто зобов'язуєтеся надати. Масаж, приготування романтичної вечері протягом тижня, миття посуду або щось креативніше. Дайте волю фантазії. Подібний романтичний подарунок не залишить вашої половинки без яскравих емоцій!

Що подарувати на Новий рік, якщо гроші є

У такому разі варіантів подарунків буде набагато більше. Далі, без зайвих слів, ми перерахуємо різні ідеї для новорічного подарунка.

Сертифікат

Знову він, але цього разу послуги надаватимуть дорогі професіонали.

Це може бути:

  • сертифікат на політ літаком/повітряною кулею
  • сертифікат на курси вивчення іноземної мови
  • сертифікат до косметолога або на масаж
  • річний абонемент у спортзал / басейн / на танці / йогу / концертний зал
    і так далі

Фотосесія

Замовте фотосесію у професійній студії або на виїзді. Відмінний варіант проведення часу та й згадати потім буде що. Головне заздалегідь вивчити портфоліо всіх доступних фотографів та вибрати найкращого. Не соромтеся дізнатися про всі деталі проведення фотосесії.

Запис пісні у студії

запис пісні в студії у подарунок

Попередньо потрібно погодити бажану композицію зі студією, даби звукорежисер підібрав «мінус». Фахівець проведе інструктаж та покаже, як працювати з мікрофоном. Після цього ви як виконавець розпочнете запис. Потім після зведення та майстерингу ви отримуєте готовий трек в електронному вигляді. Унікальний подарунок на Новий рік готовий!

Музичний вечір для двох

Замовте музикантів та влаштуйте персональний концерт для себе та вашої близької людини. Концерт може відбуватися як у концертному залі, так і в ресторані, або у вас вдома. Такого ексклюзивного подарунка від вас точно ніхто не чекатиме.

Матеріальні подарунки

Смартфон Подарунок на новий рік

У разі матеріальних подарунків залишитися оригінальним досить складно. Звичайно, найпопулярніший подарунок – смартфон і під Новий рік усі магазини влаштовуватимуть різні акції для покупців останніх марок модних телефонів. Якщо ви вирішили витратитися на смартфон, тоді вивчіть список кращих бюджетних смартфонів цього року.

Бонсай у подарунок Сосна

Якщо ж хочете здивувати незвичайністю свого подарунка, варто задуматися над придбанням будь-якого раритету. Тут треба зважати на захоплення вашого близького. Це може бути старовинна монета, книга, придбана в букіністичному магазині, замовлений з-за кордону рідкісний бонсай і таке інше.

Фруктовий букет

Погляньте, як чудово виглядає цей фруктовий ансамбль.

Фруктовий букет Що подарувати на новий рік

Настільні ігри

Настільні ігри

Такий подарунок можна покласти під ялинку не лише дитині, а й дорослому.

Настільні ігри - це розвага, навчання та сміх, упаковані у маленьку барвисту коробку. Простим кидком кубиків гра перетворюється на стратегію чи уроки з набуття життєвого досвіду та необхідних соціальних навичок. Маленьким дітям вона дає можливість розвиватися і вдосконалюватися в невимушеній та дружній атмосфері, а дорослим дарує безцінну годину веселощів та дружнього спілкування. А головне – сприяє розвитку пам'яті та логіки.

Більшість настільних ігор ґрунтується на везінні, стратегії, знаннях чи комбінації всіх трьох компонентів. Вони можуть бути освітні та розважальні, розраховані на різні вікові категорії, одного гравця або цілу групу.

Музичний інструмент

Музичний інструмент

Якщо ви купите своїй близькій людині музичний інструмент, напевно, це посприяє оволодінню цим інструментом. Такий подарунок виявиться дуже корисним, адже уроки музики тренують пам'ять та мислення, розвивають самодисципліну, покращують моторику та реакцію, допомагають подолати психологічні бар'єри. Музикування – це гарний, трудомісткий – проте приємний шлях пізнання, вдосконалення та виховання самого себе. Це може бути відносно недорогий подарунок: укулеле, губна гармошка, мелодика, блок-флейта, калімба. Радимо вивідати заздалегідь, якому інструменту ваш близький віддає перевагу або на якому інструменті завжди мріяв навчитися грати і бігом у музичний магазин.

Цей список можна продовжувати і далі до нескінченності, але основний напрямок ви вже вловили. Не маємо сумніву, що ваш подарунок стане для когось здійсненням мрії. А коли здійснюються наші мрії, як не під Новий рік?


© md-eksperiment.org


Читайте также