Мотивуюча новинка від співачки YAROMIYA - «Козак»

Мотивуюча новинка від співачки YAROMIYA - «Козак»

YAROMIYA - нове ім’я в українському шоу-бізнесі, яка несе у світ квінтесенцію жіночності та незламного духу, продовжує захоплювати українців своєю музикою. Співачка презентує нову пісню у досить таки новому для себе звучанні. “Козак” - це новинка, яку YAROMIYA традиційно написала через призму реальних подій, вона переконана, що лише пісні з соціальним підтекстом зараз мають звучати серед людей. 

“У кожного з нас є хтось на війні: хтось на нулі, хтось на прифронтових територіях, хтось ближче до центру України, але всіх цих людей об’єднує одразу декілька речей: віра у перемогу України, а також рідні, які з такою ж самою вірою чекають своїх козаків та козачок вдома” - YAROMIYA.

Пісня написана у незмінному тандемі з Мар’яном Глов’яком (GLOVA). Цього разу артистка поексперементувала з форматом і випустила пісню, яку фанати точно не очікували почути. Трендове звучання з елементами хіп-хопу у поєднанні з такими важливими меседжами: “проводжала юнака, зустрічаю козака”.

“Багатьом молодикам довелось швидше подорослішати та стати на захист нашої держави. Це пісня саме про наших воїнів: про тих, хто вже давно захищав нашу Батьківщину і про тих, хто добровільно пішов це робити з початком повномасштабного вторгнення” - співачка YAROMIYA.

Презентація синглу “Козак” не пройшла без кліпу. Місяць до прем’єри співачка інтригувала своїх фанатів короткими шматочками з майбутнього відео, чим дуже підживила цікавість свого слухача, хтось подумав про весілля, хтось про зйомки у серіалі, а хтось навіть про дует з Максом Барських. Режисером кліпу “Козак” став талановитий Володимир Шурубура. 

“Мотивуюче та світле відео, яке може стати пігулкою від тривожності та надати наснаги та віри у наше світле майбутнє. Бо наші козаки - неймовірні та незламні, а ми як надійний тил маємо бути вдячні і підтримувати їх такими піснями та кліпами” - YAROMIYA.

Читайте также


up