Юна франківчанка Вікторія Колобейчук випустила пісню «Ми змогли»

Юна франківчанка Вікторія Колобейчук випустила пісню «Ми змогли»

Юна виконавиця з Івано-Франківська Вікторія Колобейчук презентує дуже мотиваційну та чуттєву композицію «Ми змогли». Авторами пісні стали Андрій Парфенов та Віталій Ковтун, які створили пісні для таких зірок як Андріана, KRYLATA, Наталка Карпа та інших.

Лейтмотивом композиції «Ми змогли» стала тема пошуку власного «я». Адже людина протягом усього життя шукає своє місце під сонцем, проходячи сотні випробувань. І саме завдяки цим урокам та перемогам викарбовується її особистість. А віра у власні сили говорить тільки одне: попри все – ніколи не здаватися.

«Коли я вперше почула цю пісню, вона відкликнулася моєму серцю. Вона про те, що завжди потрібно вірити у найкраще та йти до перемог», - прокоментувала Вікторія Колобейчук.

Відеоробота на пісню «Ми змогли» була відзнята у Прикарпатті. Завдяки динамічній зйомці вдалося досягти ефекту польоту і продемонструвати ще більшу красу українських Карпат. Як говорить юна виконавиця, вона обожнює гори і любить проводити тут час з батьками. 

«Мені дуже сподобалися знімання відео. Я збирала квіти, бігала полем і почувалася вільно. Я дуже вдячна нашим захисникам, що маю змогу відчувати дитинство», - зазначила Вікторія Колобейчук. 

Наразі юна співачка тільки починає свій творчий шлях. Проте, натхненна українською музикою, вона створює і власні кавери на пісні сучасників, а також бере участь у різноманітних благодійних концертах.

Читайте также


up