Співак M1SHKA презентує новий сингл та відеокліп «Сповідь»

Співак M1SHKA презентує новий сингл та відеокліп «Сповідь»

Сучасний хітмейкер та відомий саундпродюсер M1SHKA презентує власну "Сповідь". Новий сингл артиста - це сексуально-естетична подорож у світ гріхів та сповіді, як відправної точки відвертих стосунків. 

"Вона" - це світло у пітьмі, не дивлячись на темряву, яка живе у кожному з нас. M1SHKA начистоту оспівує її, як ікону, як присмак вина на губах. Дівчина у новій пісні доволі метафорична та неоднозначна. “Вона” - живий нерв у його жилах, яка може бути сильною та владною. Але достатньо лише “його” погляду, аби героїня показала свою вразливість та беззахисність. 

"Мені хочеться, аби кожна могла "одягнути" ці рядки на себе. Слова, які проявляють справжній чоловічий світ почуттів та пристрасті. Потяг до партнера, який замінює будь-які слова. Запрошую кожного і кожну на сповідь. Можливо, саме ця пісня стане для вас антидотом гріхів і допоможе відпустити всю темряву, яка дасть дорогу світлій пристрасті та коханню", - прокоментував співак.

Разом з новим синглом M1SHKA презентує повноцінний дебютний кліп, у якому розкриває ідею темряви та світла через призму відвертості між партнерами, коли фізичний потяг затьмарює голову і залишає лише оголені емоції.

Головний герой бачить свою віру лише в одній дівчині, “Вона” через хореографію розповідає про “свої гріхи” та очищається від них. Темрява і світло - символи внутрішньої боротьби людини зі своїми гріхами і бажанням “очищення”. Героїня, що танцює в стилі heels, через хореографію передає перехід від темряви до світла, від гріха до очищення. Головний герой - та людина, яка спонукає її пройти шлях.

Затамуй подих, уяви найпотаємніше разом з треком M1SHKA - “Сповідь”! 

Читайте также


up