VLADA K презентує пісню «Мантра», створену для Дитячого Євробачення

VLADA K презентує пісню «Мантра», створену для Дитячого Євробачення

19 вересня юна українська співачка VLADA K презентувала нову роботу  “Мантра”. Це одна з двох пісень, створених для Дитячого Євробачення, авторами якої стали творці композицій  “Teresa & Maria”, виконаної Alyona Alyona та Jerry Heil і “Stefania” у виконані Kalush Orchestra. Також і сама VLADA K є співавтором пісні “Мантра”.

Пісня «Мантра» — це глибоке філософське роздумування про надію, віру в краще майбутнє та внутрішню стійкість перед життєвими труднощами. Вона являє собою своєрідну медитацію, заклик не здаватися і знайти сили всередині себе, навіть коли здається, що навколо панує хаос.

Основне послання пісні — це не лише заклик до витримки у складних ситуаціях, але й нагадування, що щастя не приходить само собою, і щоб його відчути, необхідно відкрити серце для нового, адже «у закриті двері щастя не притече».

«Пісня "Мантра" для мене — це особливий проєкт, адже вона була створена для Дитячого Євробачення і є частиною великої мрії про те, щоб цю пісню почули в Європі. Ця пісня про силу надії та внутрішньої стійкості, яку я хочу передати кожному слухачеві. Навіть у найскладніші часи ми повинні вірити в краще майбутнє та знаходити сили не здаватися, адже щастя завжди поруч, варто лише відкрити для нього серце», — ділиться VLADA K.

Пісню вже можна послухати на всіх музичних платформах, а кліп подивитись на YouTube.

Читайте также


up