Співачка Diana Gloster презентувала новий трек «Шоколад»

Співачка Diana Gloster презентувала новий трек «Шоколад»

12 вересня українська співачка, сонграйтерка та інфлюенсерка Diana Gloster презентувала нову пісню “Шоколад”, у якій розкриває тему впевненості та власної цінності, яка залишається ключовою у сучасних стосунках.

"Шоколад" — це не просто пісня про пристрасне кохання. Це історія про жінку, яка свідомо обирає любити, не втрачаючи себе у стосунках. Вона віддається коханню, при цьому залишаючись собою. 

У новій музичній роботі виконавиця використала рядки з вірша Василя Симоненка: "Ну скажи — хіба не фантастично". Цей твір відгукнувся Diana Gloster, спонукаючи її до створення пісні про силу почуттів та людських емоцій. 

“Ця пісня про кохання, яке хвилює, захоплює та запалює, але в якому ти залишаєш любов до себе і не розчиняєшся в партнері, бо цінуєш себе. Це мій посил кожній жінці: не погоджуватися на менше чи другорядну роль, завжди обирати себе та дозволяти собі проявлятися. Вміти кохати, не втрачаючи свою самоцінність — одне з найбільших мистецтв для жінки”, ділиться Diana Gloster. 

Трек “Шоколад” надихає бути чесною з собою і з тим, хто заполонив серце, навіть якщо почуття палають і збивають з ніг. Його вже можна послухати на всіх музичних платформах.




Читайте также


up