Співачка ANNEI презентує новий сингл та кліп «Валізи зі спогадами»

Співачка ANNEI презентує новий сингл та кліп «Валізи зі спогадами»

Ніжна та тендітна артистка ANNEI, яка створює гармонію сенсів та музичних візерунків у своїх треках, презентує новий сингл “Валізи зі спогадами” та цього разу дивує не тільки мелодійною, а й візуальною естетикою. У буквальному сенсі співачка левітує над землею, звільняючись від минулого та набуваючи свободу своїх думок і дій у теперішньому. 

“Натхнення для цієї пісні я взяла зі свого досвіду бек-вокалістки, коли ми з командою MONATIK почали у 2022 році їздити у благодійні тури Європою. Я продовжувала жити в Києві, але в той період все було дуже розхитано та непередбачувано ― я не могла бути певною, що мені буде, куди повертатися. Тому мій подряпаний рожевий чемодан вміщував у себе моє життя та важив близько 32 кілограм. Звісно, літати з ним я не могла через ліміт по вазі в авіакомпаніях, тому частину масивних речей одягала на себе, щось — залишала у друга в Німеччині, а інше — ховала в чемодани учасникам команди. Завжди залишалися ще останні пів кілограму або кілограм, і я просто молилася всередині себе, щоб працівники їх не помітили. Тоді в мене в голові народилася фраза “найцінніше та найважче, що вожу з собою ― пам’ять”. Ця фраза чекала свого часу в мене в нотатках з жовтня 2022 року”, — ділиться ANNEI

Сингл огортає своїм глибоким саундом, наче занурює в екстаз емоцій, які перероджуються з усвідомленням того, що було та що є зараз без минулого. Саме спогади обтяжують та обмежують у свободі реального моменту. ANNEI простими словами зі зрозумілими сенсами розповіла свою історію та заклала головний меседж — “відпустити та жити”. 

“Приблизно пів року тому я почала помічати, що сильно посивіла, я стала відчувати, як дорослішаю. Після усвідомлення цього, я згадала про ту фразу в нотатках і зібрала всі історії в одну. У пісні є строки і про чемодани, і про ліміт по вазі, і про сивину, і про те, що ми більше не діти”, — коментує ANNEI.

Як тільки був створений трек, артистка зрозуміла, що сингл не варто випускати один, треба підкреслити його візуальними образами. Режисером кліпу став Вадим Пінягін, а також до процесу була залучена команда каскадерів, яка допомагала здійснити головну ідею відеороботи.

“З Вадимом (режисером) я співпрацювала на зйомках кліпу “Роздягни”, тому вже довіряла його творчому погляду та дала повну свободу в створенні цієї роботи. Коли він сказав мені: “будемо левітувати”, я сказала: “окей, як скажеш”. Наскільки важко це робити, я дізналася вже під час зйомок. Мене за спеціальні кріплення підвішували горизонтально. Я була в повітрі близько семи годин. Кліп показує, як спогади можуть переносити нас ― коли в фізичному світі ти болиш, навколо все видається розбитим і неживим, а всередині себе ти там, де хочеш бути та з ким хочеш бути. Думаю, це близько для кожного з нас”,ділиться ANNEI.

Сингл “Валізи зі спогадами” вже на всіх стрімінгових музичних платформах, а кліп можна переглянути на офіційному YouTube-каналі ANNEI

Читайте также


up