Гурт One Day Off  представляє свій новий трек «Smile My Sweet»

Гурт One Day Off  представляє свій новий трек «Smile My Sweet»

 Гурт One Day Off  представляє свій новий трек «Smile My Sweet». Ця пісня стає яскравим зверненням до індивідуальності та унікальності, закликаючи не боятися висловлювати себе.

 "«Smile My Sweet» - це звернення перш за все до себе, до нашого внутрішнього “Я". Дуже часто люди бояться проявити себе через засудження соціуму”, - ділиться автор Анатолій

Треку притаманне сучасне звучання та аранжування. Важкий гітарний саунд поєднаний з електронними синтами, швидкі барабанні партії в стилі drum’n’bass та різноманіття вокального виконання роблять пісню захоплюючею.

 «Smile My Sweet» була повністю спродюсована фронтменом гурту Анатолієм Петрашкевичем у його домашніх студійних умовах. Запис барабанів, основного вокалу та майстеринг був здійснений на студії White Records з допомогою Олега "Білого" Шевченка.

Разом з релізом треку відбулася прем'єра кліпу. "Весь сценарій та ідею кліпу придумали, сидячи на кухні з кальяном. Референсом стали такі фільми, як "Місто Гріхів" та "Список Шиндлера", що ідеально вписалось в тематику нашої композиції", - розповідає Дмитро. В зйомках кліпу прийняли участь друзі гурту.

«Smile My Sweet» вже доступна для прослуховування на всіх стрімінгових сервісах за посиланням з 30 червня.

Додаткову інформацію, включаючи тексти пісень та біографію гурту One Day Off, можна знайти у наших соціальних мережах.

   

Читайте также


up