Потужний реліз нової пісні співачки МРІЯ -  «Човни»

Потужний реліз нової пісні співачки МРІЯ -  «Човни»

Сьогодні співачка МРІЯ ділиться з нами релізом своєї пісні "Човни" у стилі епік-поп. Пісня про віру у світле майбутнє українського народу, про витривалість та заклик йти до кінця: ми є власниками внутрішнього духу, який не втопити навіть повінню, духу, який попри все буде рухати нас вперед, долаючи усі перешкоди на своєму шляху!

“Човни” є першою композицією співачки, в якій вона випустила свої справжні переживання зіткавши пісню, не боючись передати сильні відчуття болю та крику про трагедію на Каховській ГЕС. У пісні Марія сміливо заявляє, що український народ вбивають, ламають, але ми - вистоїмо. Ми на стороні чесності, за нами перемога, з нами любов!

Ще за 2 тижні до трагедії Мрія написала не зрозумілий для неї приспів про човни і води, які вийдуть з берегів. Вже 6.06, трагедія на Каховському водосховищі остаточно прояснила картину чорновика про невідомі човни. Співачка дописала лірику пісні, і у той самий день вже стояла на студії звукозапису.

Марія  акцентує свою увагу на повені як на негоді, яка руйнує матеріальне, але яка неминуче скріплює наш український дух. Найголовніше у цій боротьбі - це  триматися разом та підтримувати одне одного у цей складний для всіх нас час!

Співачка МРІ Я хоче донести важливий меседж своєю піснею “Човни”:

“Усе, що ви переживаєте і як почуваєтесь при цьому - нормально. Ваша реакція - нормальна, ваш вибір - правильний. Вдячність за кожну дрібницю в житті - це ліки від усього сердечного. Віра у  світло і добро, не дивлячись ні на що...за цим майбутнє”.

Ще з малечку Марія Чумак була захоплена світом музики: разом з друзями вона записувала власні пісні та мелодії на касету а також співала пісні відомих артистів. Вже тоді батьки Мрії зрозуміли, що донечці потрібна підтримка, та з  перших проявів її таланту з гордістю підтримували та вірили у неї!

МРІЯ пише авторські пісні вже 7 років, вона не навчалася цьому професійно і розповідає, що пише з натхненням, відчуваючи особливий потік: “Це робочий стан, але ти ніби чекаєш підказок зверху, і вони летять, а ти ловиш кожну деталь як падаюче листя з дерева”.

Зараз у своєму арсеналі співачка МРІЯ має вже 8 випущених авторських пісень, і багато музичного матеріалу з минулих проектів.

Свою любов до музики співачка описує дуже чуттєво та зворушливо:

“Музика - це і є усе моє життя. Я на етапі, коли в мене немає нічого, що тягнуло би мене назад. В мене більше немає сумнівів, в мене більше немає невпевненості, в мене більше немає страху. Я налаштована приблизно так: обережно, двері відчиняються! Планую масштабувати свою творчість до найбільш можливих розмірів. Почати можна з всеукраїнської відомості та четвертої перемоги України на Євробаченні з піснею Мрії. Я несу в собі таку потужну енергію, якої я не відчувала за все своє життя, і мені хочеться віддавати цю енергію через свою творчість та надихати нею своїх слухачів!”.

У найближчому майбутньому співачка прагне зібрати солд-аут у клубі "Малевич".

Ми запитали у Марії про що вона мріє, на що отримали дуже зворушливу відповідь:

" Я хочу вперше почути як мою пісню співає увесь зал, вперше дати мікрофон окремому слухачеві і побачити як він співає/відчуває мою пісню... а згодом - відкриття фонду для відновлення країни і свого народу після після перемоги над ворогом."

Текст пісні "Човни":

Гей! Наші стіни стоять, хоч і вибиті вікна

Гей! Оточили вовки і показують ікла

Гей! Руками міцно тримаю щосили

Твої крила, навіть в зливу.

Гей! Заливає дощем ці холодні окопи

Гей! Твої сльози в очах, під ногами потопи

Гей! Стоїмо на порозі своїх домів, та як

води вийдуть з берегів -

Тоді готуй човни.

Ми в кроці до весни.

І тільки час зупинити нас,

та світло із душі продовжить шлях

Ми разом без умов

Рука в руці, знов і знов

Горять серця, йдем до кінця

І з нами йде любов

 

 

Читайте также


up