Співачка MSensual ділиться драйвовим релізом пісні «Спекотна ніч»

Співачка MSensual ділиться драйвовим релізом пісні «Спекотна ніч»

Сьогодні артистка MSensual ділиться з нами релізом своєї нової палкої та драйвової пісні “Спекотна ніч”. Співачка за допомогою нового треку закликає нас зануритися у її світ, Марина хоче щоб всі ми відчули атмосферу літньої історії: спекотна ніч та палке почуття - кохання. 

Своєю новою піснею “Спекотна ніч” Марина транслює особливий мотив драйву та релаксу, який неабияк потужно може засісти в думках кожного, хто почує її творчість.

Артистка MSensual детально ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Написання цієї пісні зайняло не досить багато часу.  “Спекотна ніч” була написана першою після пісень про війну. Почався cерпень, і я загорілася ідеєю гаряче та весело його відкрити, щоб люди згадали про драйв та кохання та відчули максимум позитивних емоцій від прослуховування моєї пісні!”.

 Марина довгий період часу мріяла про свій авторський трек, вона стрімко йшла до своєї цілі! Зараз у своєму арсеналі дівчина має вже 5 випущених авторських пісень, і багато акустичного матеріалу на тему війни та більш глибокі та серйозні пісні, якими співачка  ділиться у своєму телеграм каналі. Відтоді  співачка зрозуміла, що хоче рухатися далі, ще більше занурюватися у цей дивовижний світ музики та безпосередньо розвивати свою музичну кар'єру!

Створюючи цю легку та гарячу композицію, наповнену спекотними деталями, MSensual хотіла щоб слухачі прониклися історією пісні та мали крутий, запальний настрій!

Співачка коментує це так:

“Я хочу щоб люди слухали мене всюди: їдучи на машині на пляж, на літніх вечірках чи катаючись по нічному місту, я хочу щоб люди наповнювалися цією легкою та невимушеною енергетикою, яку я транслюю!”.

У найближчому майбутньому співачка MSensual прагне займатися організацією благодійних виступів та безпосередньо брати участь на цих заходах у якості співачки.

Співачка щиро ділиться з нами своєю найбажанішою ціллю - дівчина хоче щоб її творчість надихала слухачів, щоб її нові треки запалювали внутрішній дух людей та віру у світле майбутнє!

Також Марина має за ціль збирати заповнені стадіони та співати з ними в унісон її трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень.

Текст пісні Спекотна ніч:

Спекотна нічь холодною водою

С тобою

То дивна річь , це літо нам здається

зимою.

Пірнемо в один одного через сердця наскрізь.

Ми будемо цю нічь пити вічність.

В тобі більшість зірок очима з неба

Так треба.

Твоя біль - шість гітарних струн не зовсім про тебе.

Зроблю ковток холодного його від спраги.

Торкнусь плечем його засмаги.

Спекотна нічь холодною водою

С тобою

Ми віч-на-віч

Торкнулися бажання

рукою

Блакитною лагуною 

для мене ти став

Сиропом вкрив ,жагу

втамував

Бридж / Цей літній вайб , солодкий смак

Гарячий лід с тобою

Чумацький шлях над нами

став рікою

Читайте также


up