Поет Андрій Аум та композитор Олександр Скай презентують поетичне відео «Поїзд»

Поет Андрій Аум та композитор Олександр Скай презентують поетичне відео «Поїзд»
Минулого тижня вийшло музично-поетичне відео “Поїзд”, спільна робота сучасного українського поета Андрія Аум та композитора Олександра Ская!
Андрій Аум є автором тексту, а  його голос, який звучить у композиції, створює головну смислову лінню цього твору.
 
У співпраці з композитором Олександром Скаєм, який огорнув поезію у аудіальну форму, Поїзд відчувається як живе сучасне поетичне мистецтво.
 
Кожен эффект, звук і голос автора складається у єдину цілісну моно виставу, яку проживає людина під час переглду і прослуховуванні цього твору.

Як каже Олександр:
 
Це моя перша робота в поетичному жанрі і я дуже радий, що мені вдалося добре передати аудіо образи цього поетичного оповідання. Мені з самого початку сподобалася поезія, яку створив і записав Андрій. І, в результаті, у нас вийшла чудова спільна робота. Чому я безмежно радий”.

Це перший спільний твір українських митців з майбутньої серії, яка поступово виходить на Youtube каналі Андрія Аум.
 
Андрій Аум сучасний український поет, який працює у мультимедійному поетичному напрямку. На його рахунку вже є багато цікавих робот, яки можно знайти, як у формі відео на його Youtube каналі, так і у аудіоформаті на Soundcloud’i.
 
Олександр Скай український музикант і композитор. Засновник таких музичних проектів, як Light Dreams (музичний дует, котрий звучить у напрямку живої електронної та chillout/liquid DnB музики і вже має на своєму рахунку 6 альбомів.) та Ambiotik (музично-лікувальний проект для реабілітації та гармонізації людей, постраждалих від стресу та наслідків війни). 
 

Читайте также


up