Відомий автор і виконавець Remez презентує свій новий трек «Ще один фронт»

Відомий автор і виконавець Remez презентує свій новий трек «Ще один фронт»

Старт нових відносин завжди є непростою справою. Людина, яка вже встигла заробити собі шрами на серці, думає, чи треба знову ризикувати та віддавати свою любов, час та увагу для нових відносин.. Це питання завжди було актуально для дорослих людей, але зараз все лише стало складнішим.

Повномасштабна війна, яку по праву вже можна називати Великою, назавжди змінила життя кожного з нас. На жаль, за ці минулі півтора року, проблем та питань, які стосуються кожного аспекту нашого життя, стало лише більше. У багатьох з нас, життя встало нібито на паузу, хоча життя на паузу поставити неможливо, особливо в історичні та переломні часи, в які ми і живемо.

Рефлексіями нового часу, перекладеними у музику та вірші, займається відомий автор і виконавець Remez, чия творчість є актуальною для кожного дорослого та свідомого українця (як би пафосно це не звучало). У своєму новому релізі артист спробує знайти відповідь на болюче та неоднозначне питання: — Чи варто починати нові стосунки під час війни?

Невизначеність — напевно, одна з основних емоцій, яка єднає кожного з нас у цей час. Ми не можемо бути ні в чому певні, не можемо планувати та працювати над досягненням далеких цілей. Більш того, в таких умовах складно та боязно навіть мріяти.. Але, що робити в такій ситуації? — Саме про це і йдеться в новому синглі Remez.

Автор розглядає стосунки в якості ще одного життєвого фронту, який, як і основний, потребує уваги, сил та поваги. Але чи є у нас сили ще й на справжні, дорослі та відповідальні стосунки в Україні 2023 року? — На це питання кожен з нас повинен відповісти окремо, або хоча б спробувати..

Трек був створений та записаний не в звичайній студії, а в домашніх умовах, тому що Remez, як мільйони інших хлопців та дівчат, чоловіків та жінок, проходить службу в Силах Оборони України. Час на творчість автор знаходить під час перерв від виконання завдань.

«Запис відбувався в вільний час на службі, в одному з сіл на Київщині, а міді-інструменти набирались на командному пункті під час чергування пізно ввечері, коли була можливість. Вже після, трек доробив та звів саунд-продюсер Кінеро», — розповідає Remez.

Remez завжди розглядає важкі теми, але його слухачу ніколи не буває сумно. Трек має танцювальне аранжування та змусить вас не тільки подумати, а й потанцювати. Сингл зроблений в найкращих традиціях дорослої інді-поп-музики з тонким шлейфом рокабіллі та використанням живих інструментів таких як, гітари і бас.

Подумати про важливі теми та потанцювати (де б ви не були) під новий сингл від Remez можна прямо на зараз. Трек доступний на усіх стримінгових майданчиках.

Читайте также


up