Співак M1SHKA презентує романтичий сингл «Дихати»

Співак M1SHKA презентує романтичий сингл «Дихати»

Український саундпродюсер, володар премії Ґреммі за продюсування треків, M1SHKA презентує романтичний сингл “Дихати”. Через пісню артист розповів свою ніжну історію кохання, порівнюючи її з найважливішим біологічним процесом організму людини, без якого немає життя.

“Ми обмінювалися з дівчиною фразами про те, як кохаємо одне одного та в процесі діалогу перераховували всі можливі варіанти, така собі цікава гра: “ти — моє сонце”, “ я хочу бути з тобою”. І в моменті прозвучало: “Я хочу тобою дихати”. Сказаний легко на емоціях вислів розквіт у мені приспівом, а потім став повноцінною піснею”, — розповідає M1SHKA.

Співак зізнається, що по-чоловічому важко говорити про свої емоції “тут і зараз”, але реалії життя змушують пам’ятати про те, що іншої нагоди бути чесним перед коханою людиною може не настати. M1SHKA знайшов свій особливий спосіб висловити почуття: створити пісню, яка не тільки для артиста, а можливо, і для слухача стане голосом щирості. 

“Дихання не зупиняється з моменту народження і до самої смерті. Людина продовжує хапати повітря, навіть перебуваючи без свідомості. Я зрозумів, що метафора “я хочу тобою дихати” стала влучним синонімом для чесності у висловленні емоцій і глибини своїх почуттів”, — коментує M1SHKA.

Сингл «Дихати» вже доступний на всіх музичних платформах, а також на офіційному YouTube-каналі M1SHKA.






Читайте также


up