Співачка RODZYNKA випустила нову пісню «Багаж»

Співачка RODZYNKA випустила нову пісню «Багаж»

Українська співачка, представниця нової генерації ліричних попвиконавиць RODZYNKA презентує нову музичну роботу «Багаж».

«Багаж» – пісня про минулі пережиті відчуття, які наповнюють душу кожної людини. Головний меседж – прожити життя так, аби той багаж був наповнений. І йди тією дорогою, яка подарує щастя та натхнення. Композиція присвячена закоханим серцям, які крізь роки несуть ці світлі почуття.

«Багаж» дуже особлива пісня для мене. Оскільки я проживаю далеко від своїх рідних та близьких, саме пережиті теплі моменти щодня гріють мою душу. Цією піснею я хочу надихнути людей цінувати кожну мить, проведену в колі важливих для вас людей. Адже це саме той багаж, який залишається з нами на усе життя», - відверто розповіла RODZYNKA.

У відеороботі до пісні співачка покидає батьківський дім. І наче б то вона збирає валізи, проте фактично нічого до неї не бере. За словами RODZYNKA, вони разом з командою хотіли показати, що усе матеріальне – ніщо у порівнянні з багажем досвіду та спогадів.

«Ми взяли за основу тему, з якою багато українців стикнулися останніми роками у зв’язку з повномасштабною війною. Коли у тебе є тільки одна валіза, але в неї неможливо помістити все життя. І своєю чергою, я хочу підкреслити: цінуйте кожну мить, зустріч, посмішку. Люди поруч та емоції – це те, що робить щасливими», - зазначила виконавиця.



Читайте также


up