Dj Braincase та BUREMNA випустили літній електронний сингл «ЕО»

Dj Braincase та BUREMNA випустили літній електронний сингл «ЕО»

BRAINCASE - один з самих перспективних house проектів України. Справжнє ім’я виконавця – Павло Стукаленко. Хлопцю пророкують велике майбутнє, порівнюючи його то з Tiesto, то з R3hab. Хлопець заявив про себе на музичному ринку в червні, зробивши ‘’капсулу часу’’ на легендарний трек Скрябіна ‘’Танець Пінгвіна’’. Braincase - це потужна хаус-музика з правильним грувом, котра буде доречна в будь-якому клубі або у вашому плейлісті.

‘’ЕО’’ - третя робота від українського діджея та саундпродюсера Braincase.

Пісня розповідає про почуття та стосунки хлопця та дівчини, а також дає спогад про мирне життя. Разом із треком артисти запремʼєрили яскравий кліп, який по динаміці не поступається самій пісні. В кліпі згадуються найзнаковіші локації Києва, а сама атмосфера синглу віє літнім теплим вайбом і студентськими роками.

«Ця пісня вийшла доволі веселою, хоч я писав її протягом трьох місяців. Ми створювали її, не знаючи, яку фінальну картинку та звучання подамо слухачеві. Дуже довго з Наталею думали над вирішальною назвою, адже варіантів було небагато. Вирішили, що ЕО буде звучати влучно та прикольно», — розповідає Braincase.

BUREMNA - українська співачка, кавер виконавиця, учасниця Голосу країни 12, вокальний педагог та songwriter. Щодня вона експериментує зі звучанням та жанрами, шукаючи новий звук в українській музиці та набуває популярності на каверах у Тік Ток.

«Ми створили трек про життя та кохання, адже воно продовжується навіть у такі складні часи. Не варто ставити його на паузу, кохайте та будьте коханими», — каже BUREMNA.

У відеороботі Паша та Наталія гуляють містом, співають про свої почуття і мріють про мирні часи, щоб можна було гуляти до ранку й п’яніти від київських краєвидів на узбережжі Дніпра.

Читайте также


up