Виконавець SMOLENKOV презентував новий сингл «Коротка спідничка»

Виконавець SMOLENKOV презентував новий сингл «Коротка спідничка»

28 червня 2024 — SMOLENKOV, виконавець, який не боїться експериментів і самовираження, випускає новий сингл «Коротка спідничка», що поєднує стиль і безтурботність. Цей трек, натхненний бажанням втекти від щоденного стресу, закликає насолоджуватися моментами легкості і радості.

Цей трек для мене – можливість перенести слухача у світ, де важкі будні відступають на другий план. Він є символом свободи, відпочинку та насолоди життям. Це моя музична спроба створити простір для розслаблення і відновлення. Взагалі не полюбляю я розповідати, що це за пісня, що вона означає та все інше. Навіщо це робити? Все просто: ти слухаєш та тобі подобається, чи ні, от і все. З перших секунд ваше тіло все зрозуміє і без мозку. Ти відчуваєш енергію.

Час створення цього треку - це саме той момент, коли ти сідаєш та пишеш все за лічені хвилини. Просто ці ємоції вже самі хочуть вийти із тебе. Ви можете сказати: "О це у вас бажання та розваги.. про що він співає..." та т.п., але як є. Ми прості люди, та демони, що живуть у нас в середині, інколи беруть гору, це нормально. Я особисто своїх не соромлюсь. Мене завжди на все надихає лише життя. Життя та жінки. Вік це лише у паспорті. Під час написання я відчував, що знаходжуся в стані, коли важливо забути про турботи і просто жити. Він відображає: тільки жінки можуть так запаморичити голову та подарити стільки насолоди від життя. Послухайте слова приспіву, та хто може сказати, що це не так?

Можна вже хоча б на декілька хвилин відволікнутись від цих тон відео на ютубі та тік-тоці про саморозвиток, як і що нам треба робити, а як не треба, що та кого нам слухати, а кого ні. Як правильно жити, а як неправильно? Як правильно - знаєш тільки ти сам. Чи не набридло вам, як всі ці артисти вам кажуть одне і те саме? Що вони не бачать того, що саме вас турбує, чому воно вас турбує? Але це вже зовсім інша тема, якої ми обов'язково торкнемосься пізніше...

Сподіваюся, що ви просто отримаєте задоволення, від цього, бо далі те ще буде.

Читайте также


up