Співачка GRISANA презентує гарячу літню новинку «Забирай»

Співачка GRISANA презентує гарячу літню новинку «Забирай»

Амбітна та самобутня співачка GRISANA продовжує свій шлях у шоу-бізнесі та презентує новий літній бенгер “Забирай”. Проєкт молодої виконавиці - це про легке та естетичне поєднання візуалу та музики, який підкреслює та закріплює свіжий стиль сучасної української музики. Кожна нова обкладинка та відео робота є ніби пазлом загальної концепції, яка полягає у свідомому шляху дівчини. GRISANA - де є все, від легковажної закоханості, до важкої саморефлексії. 

Нову пісню “Забирай” співачка презентує одразу у двох форматах: оригінальний сингл та динамічний ремікс.

“Цей трек не для роздумів і пошуку глибоких сенсів, а для кайфового відпочинку і лютих танців. Якщо казати про історію на якій побудований трек, то це про закоханість і розставання, де включається, так би мовити “біполярочка” і ви знову й знову “морочите” один одному голови своєю не рішучістю”, - ділиться  GRISANA.

Гріс запевняє, що новий трек - це інструкція для ментального та фізичного відпочинку у моменті, коли життя “накриває”, берете пляшку комбучі і уявляєте себе на пляжній тусі та танцюєте, наче вас ніхто не бачить. Або ж берете друзів і втілюєте мрії у реальність!

“Майже в останній момент після реалізації оригінального синглу, я зрозуміла, що цей літній трек має бути і реміксом. Він наче для цього створений. Ми з Данієлем Окаро швидко взялись за цю ідею, втілили її в життя і зараз ремікс мене качає навіть більше за оригінал, чесно кажучи”, - коментує GRISANA.

Це перша пісня артистки, яку вона написала в співавторстві, з першого акорду й одразу ж на студії, а не вдома закрившись “на сім замків” у своїй спальні. Разом з новим синглом GRISANA презентує нову стильну візуалізацію, яка була створена за допомогою штучного інтелекту (AI) та анонсує неочікувану екранізацію на ремікс.

Додавайте літній хіт від GRISANA та обовʼязково переглядай кліп на офіційному YouTube-каналі!

 





Читайте также


up