Співачка Angela представила чуттєвий кліп на пісню «Не ображай мене»

Співачка Angela представила чуттєвий кліп на пісню «Не ображай мене»

Поп-зірка та міжнародна королева краси Angela випустила стильне відео на свій новий радіо-хіт «Не ображай мене». Пісня присвячена аб'юзивним стосункам та виходу з них на власних умовах.

Кліп передає емоційний стан досвідченої жінки, яка проходить складний та емоційний шлях виходу з нещасливих відносин: «Це проста та водночас складна робота. Ми буквально продемонстрували те, про що ця пісня  — про відстоювання своїх прав у стосунках, про емоційний біль та боротьбу, про те, як потрібно забути краще, що було та йти далі. Протягом всього кліпу ми разом з моїм прекрасним партнером грали пару, яка свариться у власному будинку та намагається зробити один одному боляче», — розповіла Angela.

Відео було відзнято за один день в справжніх інтер'єрах та реконструює реальну сварку двох людей. Артистка та її партнер довго готувалися до цієї роботи та відіграли справжні емоції двох закоханих, які люблять один одного, але роблять всім боляче.

Кліп на хіт «Не ображай мене» став частиною музичного серіалу зірки, який розкриває усі аспекти життя сучасної самодостатньої жінки. Angela співає про хороше й  погане у нашому житті та романтичних стосунках і не боїться торкатися важких тем, таких, як психологічне насилля: «З аб'юзом напевно стикалася кожна доросла дівчина. Насилля не завжди є спланованим, частіше за все це емоції партнера, який не може дати собі ради, тому важливо бути сильною та не дозволяти порушувати свої кордони», — пояснила зірка.

Сингл «Не ображай мене» має непросту долю. Реліз пісні був запланований на 8 липня — день масованого обстрілу країни та трагедії з дитячим центром  «Охматдит», якому зірка допомагає кілька років поспіль. У зв'язку з цим  Angela оголосила збір на підтримку жертв трагедії, в якому просить взяти участь усіх охочих.

Читайте также


up