Виконавець пісень Тарас Харачко презентує музичну композицію «Як засядем, браття, коло чари»

Виконавець пісень Тарас Харачко презентує музичну композицію «Як засядем, браття, коло чари»

Нещодавно з’явилася музична композиція, яка об'єднала українську народну пісню з латиноамериканським стилем реггетон. Виконавець і автор цього музичного експерименту – Тарас Харачко, викладач Національного лісотехнічного університету України, який у вільний час полюбляє співати у стилі реґі.

У власній композиції Тарас поєднав народний варіант пісні Юрія Федьковича «Як засядем, браття, коло чари» зі стилем реггетон, створюючи оригінальне звучання, яке зберігає дух твору та додає сучасного динамізму. У доробку Тараса Харачка є переспіви давніх козацьких пісень та власні авторські роботи. Його трек став ще одним свідченням того, що пісня не знає кордонів і не підвладна часу.

Чи зможе цей музичний експеримент стати містком між поколіннями та культурами? Дізнайтесь, прослухавши пісню Тарас Харачко «Як засядем, браття, коло чари».

Про виконавця

Тарас Харачко – викладач Національного лісотехнічного університету України, громадський діяч та природоохоронець. У вільний час займається музикою, експериментуючи зі стилем реґі, грає на дримбі. На його рахунку кілька переспівів давніх козацьких пісень, реґі-коляди та власні композиції, які знаходять схвальні відгук серед слухачів.

Читайте также


up