Хітмейкерка «ГАДДЕМІТ», Gezweirdo презентує новий бенгер «СУМ»

Хітмейкерка «ГАДДЕМІТ», Gezweirdo презентує новий бенгер «СУМ»

Артистка та хітмейкерка, яка надихнула українців вивчити значення слова “гаддеміт”, Gezweirdo презентує новий бенгер “СУМ”. Назва синглу має значення, але, коли вмикаєш цей трек, хочеться не лише рефлексувати, а й, водночас, качати тілом у такт та “вимивати весь бруд”, що накопичився в серці. 

“Героїня бенгеру “СУМ” співає про невід'ємний стан смутку. Він буває у кожного та його неможливо уникнути. Але саме в цей час вона бачить речі, які дійсно роблять її кращою та щасливішою. Це час, коли важливі речі виходять на поверхню та вона усвідомлює справжній сенс життя”, — ділиться Gezweirdo. 

Gezweirdo перетворила римовані слова в алегоричні сенси, порівняння, які можна вічно розшифровувати для себе та шукати свою історію в пісні. Трек про впевненість, мотивацію та подолання певного етапу, оминаючи труднощі, перетворюючи їх на свої перемоги. “СУМ” — емоційне переживання, яке перероджується в любов до себе та життя. «Надихає та рятує» — ось що говорять шанувальники Gezweirdo.

“Якось мені було дуже сумно через певні події в житті. Не розуміла, чому комусь вдається, а мені ні. Але в моменті маю суперсилу — я сідаю та пишу. І народилася пісня “СУМ”, де свою слабкість я перетворила на силу. Текст пісні я написала на одному подиху, десь за пів години, він вийшов дуже життєстверджуючим. Тепер кожен ранок починається з афірмації “СУМ”, і я про трек, а не стан. Дуже хочу, щоб пісня пробуджувала вас жити цим життям на повну та позбутися “бруду” як всередині, так і навколо себе!”, — ділиться Gezweirdo.

До прем’єри було створено відео роботу, режисером якої стала сама артистка, а операторами та акторами — її друзі. Кліп — змонтовані моменти щирого щастя Gezweirdo, які були відзняті незадовго до прем’єри у різних куточках світу.

Додавайте хіт від “СУМ” від Gezweirdo на всіх музичних майданчиках та переглядайте кліп на офіційному YouTube-каналі! 

Читайте также


up