Декоративні штукатурки Novacolor та Giorgio Graesan

Декоративні штукатурки Novacolor та Giorgio Graesan

Зараз на ринку представлено багато видів декоративних штукатурок, серед яких найпопулярнішими є структурні штукатурки, які ідеально підходять для інтер’єрів у сучасному та класичному стилі. Ними покривають стіни повністю або лише невелику їх частину, завдяки чому можна візуально збільшити кімнати. Штукатурки у світлих тонах роблять інтер’єр більш просторим. Структуру такої штукатурки отримують за допомогою кельми, шпателя, пензля і навіть валика – цими інструментами на щойно нанесеній штукатурці вимальовують візерунки, що дозволяє отримати унікальні ефекти.

Якість, краса та довговічність італійських декоративних штукатурок

Сучасні декоративні штукатурки від італійських компаній Novacolor та Giorgio Graesan надають поверхням стін оригінальний зовнішній вигляд. Вони доступні у багатьох кольорах і структурах, виготовлені з високоякісних інгредієнтів, екологічно чисті. Рекомендуємо ознайомитись з асортиментом даних штукатурок, адже вони ідеально підходять для оздоблення не тільки приватних будинків чи квартир, але і приміщень, які активно використовуються громадськістю, таких як: готелі, ресторани, весільні зали, дискотеки.

Переваги використання декоративних штукатурок Novacolor та Giorgio Graesa:

  • універсальність – дані штукатурки можна використовувати не тільки як декор стін, але і підлоги, поверхні меблів або декоративних елементів;
  • гнучкість – їх можна наносити на нерівні стіни, їх структура оптично зменшує кривину стін;
  • можна мити – поверхні, покриті такими штукатурками, легко підтримувати в чистоті;
  • стійкість до високих температур – можна використовувати на камінах;
  • стійкість до погодних умов – їх можна використовувати зовні будівель для створення незвичайних декоративних елементів.

Декоративні штукатурки з ефектом іржі

Незвичайні декоративні штукатурки з матовою поверхнею, на яку нанесені частинки золота і срібла, створюють ефект металевої іржі. Такі штукатурки призначені для використання всередині та зовні будівель, а також на поверхнях різних елементів, у тому числі малої архітектури.

Декоративні штукатурки з ефектом «морської хвилі»

Незвичайні декоративні покриття, які надають поверхням оригінальний візуальний ефект «морської хвилі», відмінно підходять як елемент декору в громадських місцях, комерційних зонах, спа-салонах і басейнах. Для отримання покриттів, що забезпечують такий надзвичайний ефект, виробники розробили інноваційну рецептуру на основі води та подрібненого кварцового піску, а також створили спеціальний набір засобів для створення текстури.


Читайте также