«Знов не сплю» - премʼєра нової роботи від гурту MBreeze

«Знов не сплю» - премʼєра нової роботи від гурту MBreeze

Гурт MBreeze презентує новий ліричний сингл «Знов не сплю» разом з відеокліпом на пісню.

«"Знов не сплю" - це відображення одного з моїх найбільших страхів - втратити мрію. Забути, заради чого я живу, рухаюсь, дихаю. Не здійснити те, заради чого я з'явився на цей світ. Рано чи пізно, кожен замислюється над сенсом свого життя і його шляхом, починаючи з малечка. Згадуючи себе підлітка, весь світ був переді мною, я вірив в найзухваліші мрії і їх реальність в моєму житті. Чим доросліші ми стаємо - тим меньшими стають наші мрії, і це страшно», - розповідає фронтмен гурту Олександр Біляк.

За 2 дні до релізу треку російська армія спричинила екоцид підірвавши Каховське ГЕС, що відобразило свій відбиток на цьому релізі.

«Для того, щоб відзняти один з кадрів кліпу, довелося трохи полежати на холодному асфальті на вулиці посеред ночі та зімітувати, що це ліжко. Страшно уявити, що десятки тисяч людей і тварин зараз сплять в таких умовах не тому, що щось знімають, чи в них безсоння, а тому, що їх домівка була зруйнована і затоплена. Зараз важливо допомогти всім, хто потребує цього», - коментують учасники гурту.

Пісню «Знов не сплю» від гурту MBreeze можна прослухати на всіх стрімінгових майданчиках.

Читайте также


up