Легендарні учасники Deep Purple та Whitesnake дадуть єдиний концерт в Києві

Whitesnake. Концерт в Києві. Афіша 2018

Всесвітньо відомі зірки року та блюзу - Гленн Х’юз (ex-Deep Purple) та Бернард Марсден (ex-Whitesnake) - приїдуть до Києва з унікальним концертом. Гленн Х'юз, відомий мільйонам людей як Voice of Rock, завітає в українську столицю з золотими хітами Deep Purple в рамках світового турне GLENN HUGHES PERFORMS CLASSIC DEEP PURPLE LIVE. Це буде єдиний концерт в цьому турі в Україні! Приємним бонусом стане виступ Берні Марсдена. Також, спеціально для українських глядачів музиканти готують сюрприз - спільний сет! Концерт відбудеться 1 листопада в Жовтневому палаці.

Гленн Х’юз (Glenn Hughes), колишній басист і співак Deep Purple, нещодавно обраний в Зал слави рок-н-ролу, і нинішній фронтмен рок-гурту Black Country Communion - справжня рок-легенда. Жоден інший рок-музикант не має такого впізнаваного стилю, що поєднує найкращі елементи хард-року, соулу та фанку, а його приголомшливий голос є візитівкою Гленна Х'юза. У турі CLASSIC DEEP PURPLE "LIVE" Гленн Х'юз виконує програму, що складається тільки з репертуару Deep Purple. На концерті прозвучать пісні з 2-х золотих альбомів Deep Purple - Stormbringer, 1974 і Come Taste the Band, 1975 і платинового альбому Burn, 1974. Також, фанати почують найкращі хіти Deep Purple - Smoke on the Water, Highway Stars, Space Truckin, Lazy і Speed King.

В інтерв'ю журналу Публічні люди музикант розповів, чому вирішив повернутися до репертуару Deep Purple і що для нього - участь у гурті:

Чому ви вирішили зробити великий сет класичних хітів Deep Purple?

- Це дуже важлива епоха в музиці, величезна частина моєї спадщини та мого зросту як музиканта, і я хотів віддати данину цій музиці і отримати любов шанувальників. Це честь для мене - зіграти пісні, які є частиною мого життя і життя поціновувачів музики з усього світу. Прийшов час це зробити, і, поки я можу віддавати їм належне, я буду продовжувати їх виконувати.

Колись ви сказали, що участь в Deep Purple було для вас великою можливістю, але одночасно і великою помилкою. Звідси два питання: це означає, що ви шкодуєте про свою участь у гурті? І чому в такому випадку ви стільки років продовжуєте виконувати композиції Deep Purple і навіть записувати нові версії?

- Скоріше, я шкодував про те, що може зробити з молодою людиною участь в такій групі, як я пристрастився до наркотиків і так далі. Я шкодую про витрачений на це час. Ніколи не шкодував, що грав в Deep Purple. Це честь - грати з такими фантастичними музикантами. Я пишаюся своєю музикою. Це свого роду екзорцизм - виконувати пісні з чистою душею і тілом, вільним від алкоголю та наркотиків. Я ціную те, як ці пісні звучать, коли я тверезий, і хочу віддати їм належне. Можна сказати, що я виконую їх краще, ніж раніше, оскільки я повністю сконцентрований на музиці.

Бернард Марсден (Bernard John "Bernie" Marsden), один з найбільш шанованих британських блюзових виконавців, який грає в жанрах хард-рок, блюз-рок. Співзасновник та співавтор найкращих хітів гурту Whitesnake. Після Whitesnake Берні Марсден співпрацював з безліччю груп і виконавців - UFO, Wild Turkey, Babe Ruth, Paice Ashton & Lord, Cozy Powell s Hammer, Alaska, M3, Joe Bonamassa, Ringo Starr, David Coverdale, Ian Paice, Don Airey, Jimmy Copley, Mark Feltham і записав свої сольні альбоми. Кожна платівка, прикрашена його гітарою, сьогодні вважається класичною.

Не пропустіть цей концерт! 1 листопада на всіх любителів року і блюзу чекає незабутнє шоу, яке поверне вас в найкращі часи рок-н-ролу!

1 листопада 2018

Початок: 19:00

МЦКМ ПУ (Жовтневий палац)

Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Квитки від 449 грн. на concert.ua


Читати також