Школярі відвідали ековиставу та врятували від сміттєзвалища 7 кг небезпечних відходів

Ековистава Знайдена лялька. Театр Ляльок. Новини культури 2018

7-го листопада, у Львівському театрі ляльок відбувся показ ековистави «Знайдена лялька» для учнів молодших класів школи № 8. Відвідини вистави відзначилися долученням учнів до акції зі збору використаних батарейок

Черговий показ екологічної вистави «Знайдена лялька» розпочався з залучення школярів СЗШ № 8 до акції зі збору використаних батарейок. Перед початком вистави учням вдалося сумарно зібрати близько 7-ми кілограмів небезпечних відходів, які не потраплять у навколишнє середовище. Такими практичними діями діти продемонстрували дорослим як потрібно ставитись до своєї Планети.

«Наразі ми разом з партнерами продовжуємо організовувати просвітницькі заходи щодо правильного поводження з відходами. Крім здачі батарейок і перегляду вистави «Знайдена лялька» для учнів восьмої школи заплановано проведення екологічних майстеркласів стосовно раціонального поводження з небезпечними відходами. Також від нашої екоініціативи більшість шкіл і садочків Львова отримали безкоштовні паперові контейнери для сортування макулатури, пластика та скла», – зазначив координатор екологічної ініціативи «Чисте місто» Олег Котис.

Подібні заходи відбуваються за співпраці ЛКП «Зелене місто» та екологічної ініціативи «Чисте місто» у рамках інформаційно-просвітницької кампанії серед населення стосовно раціонального поводження з відходами, та за підтримки Львівської обласної бібліотеки для дітей і Львівського обласного академічного театру ляльок.


Читати також