Jazz Bez. Майстер-класи Боба Столоффа (США)

Jazz Bez. Bob Stoloff. Кафедра джазу та популярної музики ЛНМА ім.М.Лисенка. Афіша Львів 2018

Друзі - «JAZZ SCIENCE» зовсім скоро.

Відкрито реєстрацію на два МАЙСТЕРКЛАСИ БОБА СТОЛОФФА.

Майстер- класи Боба Столоффа (США)

9 грудня , Львівська національна музична академія ім. М.В.Лисенка (О.Нижанківського, 5), зал оперної студії .

12.00-15.00 Методика і практика джазового вокалу

Безкоштовно \ попередня РЕЄСТРАЦІЯ в docs google

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXPRlX89Yo3WCVjBN4JiLlrtIO_TppcLTtd-HOd559qaQr6A/alreadyresponded?vc=0&c=0&w=1

В неділю 9 грудня в залі оперної студії ЛНМА ім.М.В.Лисенка пройдуть два майстер-класи відомого американського джазового вокаліста та мультиінструменталіста, провідного викладача джазової імпровізації, вченого та методиста Боба Столоффа.

Перший майстер-клас «Методика і практика джазового вокалу» орієнтований на практикуючих джазових вокалістів, викладачів та студентів джазових та естрадних відділів музичних навчальних закладів, сполучає вокальну практику з джазовою теорією та індивідуальний підхід.

Другий майстер-клас

16.00- 18.00 Концерт - майстер-клас : «Секрети джазової імпровізації» .

Безкоштовно \ попередня реєстрація в docs google

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePe_DDVSML34nz1QRkzoJH8OeRk2TLNaHyDtq3RZvBSFX0tw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Майстер-класи проводяться в рамках міжнародного джазового науково-мистецького форуму «Jazz Science» на XVIII міжнародному джазовому фестивалі «Jazz Bezz» завдяки проекту «Мистецтво толерантності» та за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародного фонду «Відродження».

Напередодні майстер-класів – 8 грудня - Боб Столофф візьме участь у круглому столі форуму «Jazz Science» та конференції «Український джаз на перехресті культур».

Боб Столофф розпочинав музичну кар’єру як барабанщик, що згодом суттєво вплинуло на виразну й ритмічно вишукану манеру його джазового вокалу. Майже 35 років він викладав у Берклі та розробив унікальну методику вокальної джазової імпровізації, зокрема, безтекстової, складової техніки скет-імпровізації.

Сьогодні вокальні джазові академії Столоффа відкриваються в різних куточках світу, а надзвичайно популярні посібники («Scat! Vocal Improvisation Techniques», «Blues Scatitudes», «Body Beats», «Vocal Improvisation», «Recipes for Soloing over Jazz Standards», «Rithmania») стали потужним освітнім інструментом для сучасних джазових виконавців, у тому числі українських.


Читати також