22.07.2023
Literature
eye 34

Війна. День 507

Война. 1 година. Ден 507. Khrystia Vengryniuk
Важкі прогнози
За ніч над Україною наші захисники збили 4 Шахеди
У ніч на 15 липня 2023 року противник атакує шістьма дронами Shaheda з півдня.
Сили та засоби Повітряних Сил знищили чотири ударні дрони Shaheed-136/131 на півдні та східній частинах країни.
А за минулий день і ніч 14 липня (крім 16 збитих вночі "Шахід") протиповітряна оборона знищила 3 оперативно-тактичних БПЛА ("Орлан", "Зала") та 3 ударні дрони "Ланцевого типу".
Нічні атаки дронів: Шахеди вдарили по Запоріжжю
Росія протягом ночі вдарила двома дронами по околицях Запоріжжя: пошкоджено інфраструктурний об'єкт, розбито вікна чотирьох багатоповерхівків. Ушкодження отримав 62-річний чоловік, якого госпіталізували. Ворог продовжує тероризувати цивільне населення Харківської області.
росіяни щойно обстріляли село Колодязне в околицях Куп'янської. На жаль, загинув 33-річний цивільний чоловік. "Ще одна людина постраждала. "
Міністр оборони Великої Британії: Росія залишиться серйозною загрозою в майбутньому навіть після великих втрат в Україні
Міністр оборони Великої Британії Бен Уоллес сказав в інтерв'ю The Times, що найбільше його стурбовує загроза військового конфлікту з Росією, чи через випадковість, чи За його словами, РФ залишається серйозною силою навіть після втрат в Україні.
Якщо Путін програє в Україні, це його сильно торкнеться... У нього все ще є Повітряні сили та ВМС, і ми бачимо, як ВМС роблять досить агресивні маневри... У наступні три-чотири роки він все ще зможе завдати удару», - сказав Бен Уоллес, також зазначивши, що РФ досі має ядерну зброю.
Він додав, що Путін "ще не закінчився" і буде шукати відповідальних за його проблеми, а також що в Росії вже йдуть спекуляції, що до бунту Пригожина можуть бути причетні британці.
 
Война. 1 година. Ден 507. Khrystia Vengryniuk

Read also


up