26.09.2023
Literature
eye 31

Война. Ден 549

Война. Ден 549. Khrystia Vengryniuk
Khrystia Vengryniuk
 
Точно в 4 сутринта започна въздушната тревога. Прозорците бяха отворени, защото беше много горещо. От силния звук на сирените, детето се събуди, плака един час и не можеше да заспи. Съблюдавахме движението на ракетите в Телеграм. В други региони въздушната тревога е започнала още по-рано и е приключила в 6:20 сутринта. Ето такава беше нощта на събота срещу неделя.
В Киевска област ракетни фрагменти повредиха 10 частни къщи.
В Киевска област по време на руска ракетна атака през нощта на 27 август 10 частни къщи, 2 коли и хангар за съхранение на селскостопанска техника са били повредени от падащи отломки.
Ранени са двама души.
руската армия атакува Херсонска област чрез авиация. Противникът хвърли управляеми авиационни бомби в района на Херсон, Даривка, Козацки и Одрадокамянка.
руската армия обстрелва село в Херсонска област: един е убит, един е ранен. Това се случи около 12:40 часа. В резултат на обстрел на село в община Тягин загина жена, друг човек е хоспитализиран.
Армията на руската федерация обстрелва центъра на Херсон
Жена е загинала в резултат на вражески удар. Пострадал е и 51-годишен мъж. Лекарите се борят за живота на пострадалия.
руски военнопрестъпници обстреляха Харковска област със зенитни ракети: загина жена
„Жена, родена през 1984 г., която се намираше на територията на домакинството си, загина в резултат на вражески обстрел в село Одноробивка, община Золочев, около 13:00 часа“.

Read also


up