26.09.2023
Literature
eye 28

Война. Ден 546

Война. Ден 546. Khrystia Vengryniuk
Khrystia Vengryniuk
 
Днес е Денят на независимостта на Украйна и е празник на болката, защото години наред рашистите се опитват да ни отнемат Независимостта. Те мечтаеха да превземат цяла Украйна и продължават да мечтаят за това, но ние никога няма да го допуснем. Това трябва да е последната война на русия с Украйна, за да не посмеят никога повече да погледнат на нашите територии. Днес празнувах, и плаках, и благодарих на Бог и Въоръжените сили на Украйна, че въпреки всичко оставаме Украйна!
Днес не искам да пиша за въздушни тревоги, изстрелвания на ракети и дронове- камикадзета. Разбира се, и днес както всеки друг ден имаше и от това. Искам да напиша за нещо друго. Затова че нашите знамена се появяват на деокупираните територии, благодарение на войниците, нашите герои. Те отвоюват земята ни сантиметър по сантиметър.
Днес в Крим и в русия се чу истината колко много трупове лежат на нашата земя:
Днес вместо любимите си новини жителите на русия научиха за броя на убитите руснаци
Ето как военни хакери поздравиха Украйна за Деня на независимостта. Поздравът се появи на повече от 20 уебсайта, включително информационни издания на Северен Урал, където е съсредоточено производството на военно-промишления комплекс, и сайтове на компании, занимаващи се с логистика, - съобщава StratCom ZSU.
пригожин и други вагнерианци станаха тор на земята и това трябва да последва всички, които убиват нашите хора и деца. Не искаме чуждото, искаме да защитим своето заедно с нашия юнашки народ! Благодарим на всички, които са с нас! Слава на Украйна!

Read also


up