26.09.2023
Literature
eye 28

Война. Ден 550

Война. Ден 550. Khrystia Vengryniuk
Khrystia Vengryniuk
 
 
През нощта русия изстреля 6 ракети срещу Украйна
руската армия атакува Украйна с 4 крилати ракети "Калибър" и 2 управляеми авиационни ракети Х-59.
Украинските защитници унищожиха 4 от тях.
В резултат на вражеската атака срещу Полтавска област загинаха хора
"3 души са загинали, още двама са откарани в болница с наранявания. Местонахождението на още двама души към момента е неизвестно. руснаците разрушиха напълно производствен цех.
руската армия обстреля село Садове в Херсонска област. руснаците са обстреляли жилищна сграда.
„За съжаление 63-годишна жена, която е била в двора, е починала от травмите си на място. 58-годишен мъж е настанен в болница с травми на корема и краката. Състоянието му е тежко“.
руската армия атакува Никопол с дрон камикадзе: четирима души са ранени. Нанесени са щети на административна сграда. Там имаше пожар. 5 автомобила са били опожарени.
Окупаторите обстреляха Торецк: един загина, други трима са ранени. 39-годишна жена е убита, докато извършва домакинска работа в собствения си двор. Още трима души са с охлузни и контузни рани, сред които семейна двойка на 72 и 73 години и 88-годишна жена. Освен това са пострадали частни домове, както и многофамилни жилищни сгради.
Много е трудно да се чуе, че рашистите убиват нашите стари хора, хора, които са преживяли толкова много, и сега умират от ракетите на нечовеците, изстреляни по тяхната родна земя.

Read also


up