26.09.2023
Literature
eye 30

Война. Ден 553

Война. Ден 553. Khrystia Vengryniuk
Khrystia Vengryniuk
Не знаю як передати те, що відбувається з українцями, коли ми чуємо про такі страшні щоденні втрати...
Шістеро пілотів загинули в районі Бахмута під час бойового поль
всі хто загинув - з 18-ї окремої бригади армійської авіації імені Ігоря Сікорського.
Виконували завдання з двома гелікоптерами Мі-8. Загиблий мав звання офіцерів. Одна з них родом з Полтавщини, інші - з інших регіонів України.
Імена загиблих та обставини навколо інциденту не розголошуються.
Шестеро пілотів, які загинули 29 серпня в Донецькій області, виконували бойове завдання з вертольотом
Коли надійшла інформація про злетів російський винищувач Су-35, українські гелікоптери підготувалися до посадки, щоб уникнути можливих пошкод Що саме спричинило аварію між ними наразі не відомо. Комісія працює, деталі будуть встановлені пізніше, повідомив начальник прес-служби Східного угруповання військ Євлашських Збройних Сил.
США передають Британії 50 носіїв ядерної зброї F-35
До кінця цього року армія США передасть дві ескадрильї винищувачів п'ятого покоління F-35 на базу Лейкхіт у британській Суффолк, повідомляє The Telegraph. Це 54 літаки, здатні нести тактичну ядерну зброю.
Міністерство оборони відмовилося коментувати, чи будуть розгорнуті ядерні боєголовки США у Великій Британії.
Експерти назвали потенційне повернення американської ядерної зброї до Великої Британії як доказу того, що Захід вступив у нову холодну війну.
Новий фейк від росіян: "Україна набирає американських студентів"
Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки аналізує чергову російську пропаганду, спрямовану на дискредитацію українських збройних сил та українського уряду.
Брехня: Міністерство закордонних справ України створило листовки з назвою “Як платити студентські кредити? Вступайте до Міжнародного легіону оборони України". Їх поширюють серед американських студентів, стверджують російські Telegram-канали.
Правда: листовок виготовили самі росіяни, зробивши кілька помилок. Наприклад, британський правопис використовується для слова "захист" (американці пишуть "захист", а номер телефону починається з двох нулів (він використовується для розмов за межами США), хоча має бути використано +1 символ.

Read also


up