Презентація групи Us

Презентація групи Us

3 квітня в затишному київському арт-просторі Closer відбулася презентація групи Us. У її складі – досить відомі та досвідчені київські музиканти: Іван Розін, Максим Смоголь і Олег Тарасенко. Підтримати новий проект прийшли численні друзі, колеги, журналісти, представники українського шоу-бізнесу і реклами.

Компактна півгодинна програма позначила публіці суть і мету творчості Us: отримання задоволення від експериментів з музикою і насолоду ними разом з глядачем.

Свій виступ Макс, Олег і Ваня відкрили дебютним синглом Last War.

Потім же камерний майданчик Closer пережив рідкісне пожвавлення і скупчення різнопланових артистів. Кожен другий трек разом з Us презентували друзі групи, які надихали музикантів у процесі створення пісень. На сцені змінювали один одного джазова співачка Мар'яна Головко, запальний Dima Kelly (Champagne Morning), група Morphom і чарівний техаський репер Jerry Nolan. Змішанням стилів, тембрів і настроїв Us спробували перетворити презентацію на своєрідну музичну пригоду.

А вже у цю п'ятницю, 10 квітня відбудеться наступний виступ групи. Us можна буде побачити в статусі особливого гостя на концерті легендарного шведського романтика Джей-Джей Йохансона (Jay-Jay Johanson) в київському клубі Sentrum.


Читати також