Про що говорить жіноча зачіска

Про що говорить жіноча зачіска

Тільки но подивившись на людину, на його зачіску, професійні психологи вже можуть про нього багато чого розповісти, а для себе зробити певні висновки. Це не дивно, адже дуже часто наш внутрішній світ відображається у зовнішньому образі (зачісці, макіяжі, манікюрі, певному типі одягу та взуття). Все це є нашою частиною і частиною того, якими ми хочемо, щоб нас бачили оточуючі, або навпаки не бачили. У нашій сьогоднішній статті ми поговоримо про те, які бувають зачіски, та яка зачіска якому типу жіночого характеру відповідає найбільше.

В першу чергу довге красиве волосся, гарно доглянуте говорить про чуттєвість та жіночність дівчини. Якщо жінка має гладке волосся, яке постійно зав’язує у вузол, то скоріш за все, ця жінка дуже серйозна та вимоглива як до себе, так і до оточуючого її середовища, інколи вона може бути замкнутою у собі. А ось дівчат з коротким волоссям можна скоріш за все назвати ініціативними та досить діловими. Ці дівчата точно знають чого хочуть і не будуть довго коливатися при виборі.

Романтичні, тонкі натури часто відпускають довге волосся та не заколюють його, а пускають вільно по плечах. Така зачіска також свідчить про вольову людину, яка вже поставила собі цілі та постійно йде до них.

Якщо жінка щоранку робить собі укладку, то це скоріш ознака самовпевненості. Можна сказати, що ця людина знає собі ціну та не буде розмінювати себе на дріб’язок.

Дівчина, власниця довгого та хвилястого волосся, завжди у душі залишиться маленькою дитиною, несподіваною та безпосередньою, а що ще потрібно для справжньої творчої натури. Ці люди можуть гарно відчувати себе та навколишній світ, з ними все кожного разу по-новому.

В тому випадку, коли волосся пряме та довге, це скоріш за все говорить про стриманість та справжню жіночність його власниці. Ця людина серйозна, тяжіє до класичного стилю та елегантності у всьому.

Дівчата, що носять чубчик сором’язливі та скромні. Вони не люблять самостійно приймати важливі рішення та хочуть мати кріпку опору в житті.

Зачіска дає привід багато чого припустити щодо її власниці, але не обов’язково, що це буде повністю правдива інформація.


Читати також