Що треба знати, обираючи справжню вишиванку

Що треба знати, обираючи справжню вишиванку

Українські вишиванки - це не тільки данина традиціям, а й відмінний спосіб виділитися серед сірості і буденності натовпу. Інтернет магазин http://dibrova.com.ua/women/platya/ пропонує для кожного, хто стежить за останніми тенденціями моди, виняткової якості товари в українському колориті. Одяг в українському стилі - це буйство фарб і різноманітність форм, веселі кольори і унікальні, неповторні орнаменти. У нашому магазині кожен зможе вибрати для себе найбільш підходящу модель за гідними розцінками, сучасну і унікальну вишиванку потрібних розмірів. Український одяг для кожного, хто хоче виглядати не тільки стильно, але і незвичайно.

Як вибрати справжню вишиванку: пам'ятка нащадкам

Берегти всі традиції, зберегти всі звичаї і дотримуватися віковогу порядку, який зберігали ще наші пращури - це завдання сьогоднішнього покоління. Як і кожна інша національність, українська нація має величезний потенціал і багаж культурної спадщини, який з покоління в покоління передавали багато століть поспіль. Інтернет магазин жіночих вишиванок "Діброва" дозволить вам доторкнутися до історично важливї традиції. Але, для того, щоб вибрати справжню і якісну річ, варто пам'ятати наступні рекомендації:

  • Правильна вишиванка виключно ручної роботи;
  • Рівний шов і наскрізна вишивка;
  • Стиль одягу не грає особливої ролі, головне - якість вишивки;
  • Рівні, акуратні шви по всьому периметру;
  • Тільки натуральні тканини;
  • Стійкі, насичені кольори.

Особливості фігури або як підкреслити найвигідніші форми

Чи не для кого не секрет, що у наших предків існувало кілька видів вишиванок: святкова, робоча і повсякденна. Оскільки, на свята необхідно було виглядати більш яскраво і колоритно, то і форма вишиванок була більш святкова, урочиста. Вважалося, що кожен стібок, зроблений на такій сорочці, покликаний оберігати власника від злих помислів і зберігати здоров'я. Однак, наші предки не забули і про гарний зовнішній вигляд. Унікальната ідеальна сорочка здатна підкреслити всі вигідні сторони прекрасної власниці. Однак, для того, щоб купити жіночу вишиванку, яка ідеально підійшла б особисто вам, варто враховувати такі особливості:

  • Приталені форми;
  • З широкими рукавами і звуженою талією;
  • З вільною талією і прямими рукавами;
  • Класична форма;
  • З елегантним коміром та манжетами.

А що ж стосується розмаїтості кольорової палітри, то тут цілий простір для вашої фантазії. Раніше доводилося довгими вечорами вишивати потрібні орнаменти, сьогодні все набагато простіше: купити жіночу українську вишиванку можна без проблем всього за кілька секунд. Головне - зробити грамотний і правильний вибір гідного магазину.

Магазин пропонує для вас найоригінальніші жіночі вишиванки виключно ручної роботи. Це вибір для сміливих і рішучих представниць прекрасної статі, які стежать за всіма модними тенденціями часу.


Читати також