Сашко Положинський на літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ» 2017

Сашко Положинський на літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ» 2017

Лідер відомого гурту – на гутірках «КНЯЖОГО» фестивалю в Володимирі - https://md-eksperiment.org/afisha/ukraine/zareche%20%28vladimir-volyinskiy%20rayon%29/festival-knyazhij-2017-20170622100236

Сашко Положинський – лідер гурту «Тартак» виступить на літературній сцені фестивалю «КНЯЖИЙ». Захід відбудеться 19-20 серпня у парку села Заріччя (на території стародавнього Володимира-Волинського) за підтримки Фонду Ігоря Гузя "Прибужжя".

Нагадаємо, музичну сцену фестивалю запалюватимуть гурти «Тартак», «Фіолет», «Карна» та десяток інших популярних та відомих гуртів. Літературну ж сцену відвідають такі відомі особистості як письменники Павло Коробчук та Любко Дереш, а на гутірки завітають журналіст та ведучий Остап Дроздов, який нещодавно в ефірі каналу вигнав російськомовного блогера з ефіру, Ірина Ігнатенко, котра розповість про сексуальні традиції українців, а також Соломія Бобровська, яка поділиться досвідом та пояснить, як досягти успіху в обраній професії.

Нагадуємо, захід пройде у безалкогольному форматі. Квитки, вартістю 20 гривень, можна буде придбати власне у дні проведення фестивалю – 19-го та 20-го серпня.


Читати також