​Термін прийому фільмів на фестиваль «Кіномедіа-2017» продовжено

​Термін прийому фільмів на фестиваль «Кіномедіа-2017» продовжено

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) продовжує прийом заявок на фестиваль «Кіномедіа-2017».

Головною темою кінофестивалю цьогоріч є «Social Media Hero» - це герої сучасності, які за допомогою нових медіа реалізовують проекти, важливі для громади. Тому окрім традиційних стрічок про медіа та їх роль у житті суспільства, на конкурс приймаються фільми про досягнення важливих соціальних цілей за допомогою медіа; про їх використання у просуванні активностей, спрямованих на вдосконалення екологічної ситуації в країні та конкретних містах; інформаційну підтримку ініціатив; розвиток маленьких містечок та сіл; допомогу незахищеним верствам населення; захист та підтримку ЛГБТ руху в країні тощо. Під час цьогорічного кінофестивалю, ми розглянемо медіа як інструмент змін в громадах різних рівнів та спрямувань, ознайомимо аудиторію «Кіномедіа» з успішними прикладами використання блогів, платформ, спільнот в цілях демократії, прогресу та захисту прав людини.

Взяти участь у конкурсі можуть професійні режисери, журналісти та аматори кіномистецтва.

На конкурс приймаються:

- анімаційні фільми;

- документальні фільми;

- художні (ігрові) фільми;

- експериментальні фільми.

Головні вимоги – тривалість (до 20 хв.) та відповідність тематиці кінофестивалю (фільми про роль та вплив медіа).

Прийом робіт триває до 10 лютого 2018 року.

Заповнити заявку можна за посиланням: https://goo.gl/oZw8eb

У рамках фестивалю відбудеться низка відкритих лекцій із відомими журналістами та медіа-експертами у таких містах, як: Суми, Кропивницький та Київ. Також відбудеться традиційна Kinomedia Movie Night (м.Київ), під час якої упродовж цілої ночі показуватимуть художні та документальні стрічки про діяльність журналістів. Триває «Мандрівний Кіномедіа», під час якого відбуваються покази фільмів-переможців кінофестивалю «Кіномедіа» за 2010 та 2016 роки. Також, незабаром у Львові відбудеться «Lviv Media Cafe» - двохденна журналістська майстерня у популярному європейському форматі world cafe.

Більше детальної інформації ви можете знайти на нашому сайті, на сторінці фестивалю у Facebook та Instagram.

Організатор кінофестивалю – Незалежна асоціація телерадіомовників.

Захід відбувається за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) та Посольства Швеції (SIDA).

Інформаційні партнери фестивалю: Детектор медіа, uFest.in.ua, ГУРТ, CinemaHall, Експеримент, Режисер.Орг, ФРІ, Today.kiev.ua, НСКУ, НАШ КИЕВ, Бюро Української Кіножурналістики (БУК), Радіо Аристократи.

Контакти:

Е-mail: project@nam.com.ua

Телефон: 093-969-85-33

Facebook та Instagram: kinomedia.festival


Читати також