Веломандрівка Тур-Баба

Веломандрівка Тур-Баба

Молодь запрошують на унікальну веломандрівку

Степан Бандера та Роман Шухевич — дві постаті, що стали символами непереможної волі народу до свободи. Ви точно чули про них в школі, читали в підручниках, можливо й дивились фільми... Проте, чи знаєте за що їх називають провідниками української нації, який їх внесок в розвиток Української держави? Є чудова можливість розставити усі крапки над “і”.

Унікальна веломандрівка під назвою “ТУР-БАБА” відбудеться 13-15 липня. “ТУР-БАБА” — триденний велотур музеями Степана Бандери та Романа Шухевича, для вшанування пам'яті українських діячів.

“Кожен свідомий українець має знати своїх героїв. Тому ця мандрівка хороша нагода не тільки загартувати себе фізично, а й зазирнути в історію зсередини, віддати шану українським героям, які боролися за незалежність нашої нації”, — закликає Станіслав Луців, координатор заходу.

Маршрут велотуру захопить територію Львівської та Івано-Франківської областей (понад 400 км), та проходитиме загалом через п’ять музеїв-криївок С. Бандери та Р. Шухевича.

Організатори: ГО “Молодіжний націоналістичний конгрес-Львів” та Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Деталі за тел. (063) 798 61 36 Стас


Читати також