Утеплення балконів. Що треба знати

утеплення балкона

Якщо ви хочете зробити свій будинок теплим, ми радимо звернути увагу на балкон.

Саме через неблагоустроєні балкони та лоджії втрачається великий відсоток тепла. Таким чином для збереження тепла в квартирі необхідно обов'язково засклити балкон і благоустроєти його. Важливим фактором є правильне утеплення приміщення. Сьогодні при досягненні комфортних умов на балконі багато хто використовує його в якості кабінету, місця для відпочинку, комори або навіть їдальні. Все залежить тільки від вашої фантазії.

Утеплення балконів

Якщо вас цікавить утеплення балконів під ключ, ми радимо звернутсь до професійної компанії, де працюють кваліфіковані фахівці, що мають великий досвід роботи. Склопакети виготовляються лише за кілька днів. Таким чином вся робота виконується швидко і якісно. Обговорити всі особливості роботи можна з менеджером компанії. Він з радістю відповість на всі ваші запитання.

Переваги утеплення балкона

  • можливість заощадити матеріальні засоби, необхідні для підтримки тепла в кімнатах;
  • збереження здоров'я, завдяки відсутності протягів;
  • отримання додаткових квадратних метрів в квартирі. Ця перевага є особливо важливиою для маленьких квартир;
  • вашому будинку буде більше не страшний вітер, дощ, сніг, пил і інші атмосферні явища;
  • підвищені теплоізоляційні характеристики;
  • підвищення звукоізоляції. Ви зможете захистити себе від шуму великого міста. Особливо це властивість посилиться, якщо ви додатково утеплите балкон акустичною мінеральною ватою, широкий вибір якої представлений на сайті http://www.strojmag.ua/katalog/utepliteli_zvukoizoljacija/mineralnaja-vata.

Як використовувати місце, що звільнилося, вирішувати вам. У даному випадку все обмежується тільки фантазією господарів. У будь-якому випадку проводити час на теплому балконі набагато приємніше.

Процес благоустрою балкона включає в себе утеплення поверхні стін, стелі, підлоги, а також заміну вікон.

Але варто зазначити, що установка радіаторів на балконі є небажаною, оскільки вони мають велику вагу. Чудовим рішенням стане монтаж теплої підлоги.

Стіни і стеля можуть утеплятися мінеральною ватою, пенофолом, піноплексом, пінополістиролом, базальтовим утеплювачем. Від обраного матеріалу безпосередньо залежить вартість утеплення.

Ми не радимо виконувати утеплення балкона самостійно. В даному випадку ви не зможете досягти бажаного результату. Через неправильні розрахунки точки роси, вікна будуть постійно покриватися конденсатом і промерзати.


Читати також