Що треба знати, якщо ви хочете вибрати вхідні двері

вхідні двері

Вхідні двері – найважливіші у кожному домі, тому господарі мають ретельно їх підібрати. Вхідні двері мають бути не тільки красивими, але найголовніше якісними та міцними. Тому при виборі дверей краще проконсультуватися зі спеціалістами, які допоможуть підібрати найкращий варіант саме для вашого дому. Великий вибір дверей представлений на сайті інтернет-магазину «Маркет-Двері». Кожен покупець знайде на цьому ресурсі прийнятний для себе товар, тому що ціновий діапазон досить широкий, а якість тільки найкраща.

Цей магазин працює виключно з прямими перевіреними постачальниками, тому ціни досить демократичні. До того ж перед тим, як виставити нові двері на продаж, сам магазин перевіряє якість продукту та його відповідність до технічних та експлуатаційних вимог. Репутація виробників найвищого рівня, тому на досвіді магазину ще не має жодних нарікань з боку клієнтів.

Якщо ви хочете вибрати вхідні двері, то достатньо зайти з головної сторінки сайту в розділ «Вхідні двері». Зручне впорядкування дає можливість швидко підібрати для себе відповідний варіант. Якщо ж його не виявилося, то є послуга «вхідні двері на замовлення». Таким чином ви отримаєте двері унікального дизайну, потрібного розміру, кольору та інше.

Ви можете підібрати для себе двері металеві або з натурального дерева. Дерев’яні вхідні двері мають гарний дизайн, а металеві до того ж іще відрізняються довговічністю, міцністю та надійністю.

За розміром найпопулярніші двері 2040 на 826 мм для звичайних металевих дверей, та 2050 на 860-960 мм для посилених моделей. Краще купувати розпашні моделі, тобто коли створи дверей відкриваються назовні. Такі двері економлять простір в коридорі та є надійними, бо їх неможна вибити. Є моделі одностулкові, та полуторастулкові, коли двері складаються з одного стандартного полотна та ще мають додаткову вузьку планку, котра відчиняється тільки в виняткових випадках. Звичайно, ви можете замовити двері нестандартного розміру, якщо вам не підходять існуючі варіанти.

Основою металевих дверей є сталеві листи, при вибору слідкуйте, щоб вони були цільними, бо інакше зменшиться шумоізоляція та вони можуть швидко зламатися від механічних ударів. Запам’ятайте, що шов – це вразливе місце в дверях, тому вибирайте вхідні двері тільки із цільного металевого листа.

Міцність дверей сильно залежить від товщини листа (має бути не менше 1,5 мм). Краще обирайте двері з листом 2 мм товщиною, бо вони міцні, але і не занадто важкі, як двері з товщиною листа 3-4 мм.


Читати також