Афіша січень-лютий 2021. Театр Воскресіння

Репертуар на січень-лютий. Театр Воскресіння. Афіша Львів 2021

 

 

Львівський академічний театр Воскресіння

репертуар на січень-лютий 2021 року

Львівський академічний театр «Воскресіння» в рамках святкування свого 30-ччя в кінці 2020 року створив ще одну прем’єру закритий показ якої відбувся 30 грудня 2020р. Вистава була створена за допомогою інституційної підтримки УКФ. І одразу після локдауну буде представлена глядачам.

«Америка» Б.Србляновіч

Режисер та сценограф: Алла Федоришина, Заслужена артистка України

«Америка» Б.Србляновіч – сучасна п’єса про пошуки себе і своєї душі .

П’єса Б.Србляновіч починається фінансовим падінням молодого Нью-Йоркського бізнесмена, яке він приховує. У центрі уваги перебуває руйнування усіх стосунків після того, як імператив успіху та грошей втрачає силу. П’єса показує справжню вартість цього фальшивого світу успішного життя, безжально демонструючи його приховані виразки.

Вистава театру «Воскресіння» - це різдвяний сон – фантасмагорія, під час якої головний герой шукає відповідь, що найцінніше в нашому житті. Успіх і гроші, чи любов і добро. Сучасний «Гамлет» який ставить вічне питання «Бути чи не бути?». Сміх і сарказм змінюється на біль і зойк про порятунок. Нелегко навчитись жити в новій реальності і залишатись людиною.

Якщо Ви скучили за снігом і Різдвом ми чекаємо Вас у театрі Воскресіння.

Ролі та виконавці:

Карл – Володимир Губанов, Заслужений артист України/ Тарас Юричко

Данієль – Володимир Чухонкін / Юрій Пилипчук

Мафі – Наталія Марчак / Марія Ковалик

Ірена – Віра Рифяк / Надія Агєєва-Швед

Швейцар – Олександр Чекмарьов

Дівчина – Наталя Терлецька/Вікторія Жолінська

Офіціант – Юрій Пилипчук /Юрій Шоробура

Бездомний хлопець – Петро Микитюк, Заслужений артист України / Тарас Кицинюк

Голос молодої жінки – Наталя Терлецька/Вікторія Жолінська

Голос літньої жінки – Тетяна Ткаченко

Вистави відбудуться 30, 31 січня о 18.00, 6, 7 лютого о 18.00

«Образ речей» Н.ЛаБут екскурсія в почуття

Режисер: Алла Федоришина, Заслужена артистка України

«Феромони в повітрі – кохання на порозі»

Н.ЛаБут написав п’єсу в 2001 році.

Адам молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем в місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатним отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вороже налаштовані проти неї і вважають, що дівчина псує йому життя.

В п’єсі автор зачіпає багато спірних тем і питань відносно життя, мистецтва, речей, людей, образів, предметів.

Вистава була створена за підтримки Українського культурного фонду (програма інституційної підтримки)

Вистава відбувається в малому залі театру Воскресіння

Вистави відбудуться 12, 13 та 14 лютого о 18.00

ТАНЕЦЬ ЖИТТЯ О. Олесь

Режисер – Заслужена артистка України Алла Федоришина

Вистава включає чотири одноактні п’єси: «Танець життя», «По Мюллеру», «Юність» та «Патріот».

О. Олесь малює ескізи життя, які актуальні і сьогодні. Це теми сімейних негараздів, кохання молодих людей, кар’єризму. В погоні за щастям люди не бачать один одного. Особливо в одноактній п’єсі «Танець життя» на основі однієї сім’ї О. Олесь вибудовує закони побудови держави. Цей матеріал надзвичайно актуальний для молоді, особливо для студентства, тому що вистава різножанрова, де переплітаються комедія, драма, трагедія, водевіль.

Вистави відбудуться: 20 та 21 лютого о 18.00

Сімейна історія

«Серпень: Графство Осейдж» Трейсі Леттс

Історія великої сім’ї, в якій більше немає місця для любові.

Зіткнення поколінь : батьки і діти, нездійсненні мрії, скелети у шафах великого будинку і яскраві характери головних героїв. Ось і вся формула щастя. Саме гра в «любов» приведе персонажів п’єси до ревнощів і заздрості, а згодом і до сімейного краху. Сімейні вузи … що це? Обов’язок чи любов?

Після зникнення батька всі родичі збираються в одному будинку. Тільки уявіть, що може статися, якщо в одному приміщенні будуть знаходитися такі різні люди, які не зустрічалися вже багато років… Історія різних поколінь, де кожен по-своєму проживає своє життя.

У цей день всі зберуться за одним столом, стануть пити віскі і зі сміхом згадувати минуле, але жарти швидко вичерпаються, і кожен буде змагатися з іншими в безвиході свого становища, тяжкості власної долі і зламаного життя. Барбара — ідеальна дружина, яку чоловік проміняв на молоду студентку. Айві знаходиться у заборонених відносинах з власним кузеном. Карен — лялька, яка прагне звести своє життя до обкладинки глянцевого журналу і не перестає посміхатися навіть тоді, коли чоловік їй зраджує. Наскільки сильно людина може заплутати своє життя, щоб нарешті знайти своє щастя?

Вистави відбудуться 27 та 28 лютого о 18.00

Ціна квитків: 200грн.

Квитки в касі театру.


Читати також