​Що потрібно знати при виборі офісного приміщення

оренда офісу

Для повноцінного функціонування нової компанії потрібен комфортний офіс із розвиненою інфраструктурою. Його місце розташування є важливим фактором. Якщо у потенційних клієнтів не виникає труднощів з пошуком вашого офісу, то довіра до компанії тільки зростає. Якщо вас цікавить оренда офісу Львів без посередників, тоді зверніться до The Office Business Center. Це інвестиційна, девелоперська та керуюча компанія у сфері комерційної нерухомості. Тут вам підберуть найкращі бізнес-центри, які відповідають пропонованим запитам. Якщо ви плануєте придбання об'єкта комерційного призначення, зверніться в спеціалізовану компанію. Вам запропонують варіанти від провідних забудовників, девелоперів Львова.

Критерії підбору нерухомості

Щоб відкрити офіс, необхідно враховувати ряд важливих критеріїв під час пошуку відповідної нерухомості:

  • розташування офісної будівлі;
  • площа основних і підсобних приміщень;
  • комунікації, що використовуються, інженерні мережі;
  • розвиненість зовнішньої і внутрішньої інфраструктури;
  • наявність парковки поряд з бізнес-центром, транспортна доступність.

Опишіть всі параметри, які вас цікавлять, менеджеру компанії, він запропонує наявні варіанти. Компанія має в своєму розпорядженні власну базу нерухомості, де представлені реальні варіанти. Якщо вам сподобається певний офіс, менеджер відразу організовує перегляд. Можна придбати нерухомість із завершеним ремонтом, нерідко офісні будівлі продають із підключеною технікою, частково з меблями. Для багатьох це можливість одразу відкрити офіс, не витрачаючи додаткові кошти. Найчастіше нерухомість продається під обробку. Такий варіант теж прийнятний, адже ви можете підключити комунікації з урахуванням специфіки діяльності вашої компанії, числа співробітників.

Оформлення угоди

Коли об'єкт підібраний, усі формальні питання вирішені, настає час укладання договору. Сторони підписують офіційну угоду в присутності нотаріуса. В документі прописані всі умови договору, вартість нерухомості, обов'язки сторін.

Нерухомість переходить у власність покупця. Після цього необхідно оформити на неї офіційні документи. Ці бюрократичні питання теж варто довірити представникам компанії. Вони швидко оформлять свідоцтво про право власності та передадуть його клієнту.

Починаючи таку співпрацю, ви отримуєте гарантію укладання прозорої, чесної угоди. Подібним чином тут можна купити або орендувати конференц-зал у Львові. Обов'язково ознайомтеся з усіма послугами компанії для отримання дозволу угоди. У вас буде підтримка надійного ділового партнера, який дасть старт вашому бізнесу.


Читати також