Де можна швидко отримати гроші без додаткових довідок

отримати гроші без додаткових довідок

Панове економісти стверджують, що кредити потрібно видавати тільки успішним процвітаючим особистостям, бо вони в будь-якому випадку будуть повертати вчасно і не будуть зловживати терпінням і наданою довірою. На практиці все це виглядає не так. Людина без одягу буде прагнути хоч щось купити на кожен сезон, людина з ноутбуком середньої вартості обов'язково спробує взяти в кредит MacBook, а людина з MacBook буде намагатися купити його нову версію. І грошей завжди буде не вистачати, тому що так влаштована психологія людини і на цьому тримається світова економіка. Кредити потрібні навіть тим, у кого немає кредитної історії, банківської карти і стабільного доходу.

Як діяти

На айті basis.credit представлені компанії які видають позики. Отримати гроші можна, або у відділеннях зазначених послуг, або онлайн переказом на карту, якщо така є. Якщо карти немає, то потрібно з'явитися в одне з відділень МФО з паспортом. Ввічливі консультанти запропонують заповнити анкету, після чого відразу будуть видані гроші. Вітається наявність додаткових підтверджуючих документів типу техпаспорта на авто. Компанії беруть чималий відсоток за подібні послуги, але все в межах розумного. Основна перевага в тому, що тут не питають клієнта про цілі, на які беруться мікропозики - головне вчасно повернути кредит.

Як правильно поводитися з кредитором

Видача грошей готівкою передбачає особисте спілкування з компанією, що напевно не кожному до вподоби. Але для того така система і існує - хто не довіряє онлайн системі, той топче пороги офісів компаній. І звичайно, тут будуть вже дивитися на людину, наскільки він платоспроможний. Тому перше правило поведінки в такій ситуації - не просити в борг максимально доступну суму. Особливо, якщо нема чим підтвердити свою платоспроможність. І завжди потрібно пам'ятати, що кредитор - Ваш друг, він завжди піде на співпрацю, якщо йому надають все, чого він зажадає. Обов'язково потрібен паспорт і ІПН (індивідуальний податковий номер платника ПДВ) для оформлення паперів. Такий спосіб отримання грошей не зручний тим, у кого щільний робочий графік і може не виявитися вільної хвилини, щоб повернути гроші.

Кому така послуга підійде

Переваги онлайн кредитів незаперечні. Сьогодні дуже складна ситуація із субсидіями на житло, тому громадяни не хочуть показувати свій додатковий дохід, якщо він не оформлений офіційно. Також не всі знають, як вести себе при отриманні кредиту, але намагаються не світити ці грошові операції перед державними структурами. А якщо один раз довелося зіпсувати свою кредитну історію, то ця лінія кредитних компаній просто допоможе відновити репутацію і повернути повагу кредиторів. Але не варто випробовувати терпіння тих, хто йде Вам назустріч, бо непогашена вчасно позика тільки погіршить негативну кредитну історію.


Читати також