16 способів креативного використання пластикових пляшок

16 способів креативного використання пластикових пляшок

У цьому навчальному відео ми продемонструємо вам кілька способів використання пластикових пляшок. Ви навчитеся робити своїми руками прості, корисні, до того ж оригінальні речі для вашого дому. Відео складається з 16 простих ідей, як подарувати друге життя пластиковим пляшкам. Нижче ми відтворимо все детальніше. Приємного перегляду.

1. Хмарна лампа, зроблена з пластикової пляшки. Просто заповніть її світлодіодною стрічкою, нанесіть клей та обклейте її ватою.

2. Простий пляшковий трюк, щоб використати пластикову пляшку як розділювач яєчного жовтка.

3. Зробіть тримач зарядного пристрою мобільного телефона з використаної пластикової пляшки від шампуня, розрізавши її та зробивши отвір для шнура за допомогою ножа. Щоб прикрасити такий тримач, використовуйте барвисті стрічки.

4. Перечниця чи солонка, зроблена з двох верхніх частин пляшок. Використовуйте ваш канцелярський ніж, щоб відрізати горлечка. Потім склейте їх разом та зробіть отвори за допомогою сверла чи розжареної голки в ковпачках для солі/перцю.

5. Використовуйте пластикові пляшки, щоб зробити утримувач зубної щітки. Відріжте верхню та нижню частини пляшки, потім склейте їх та зробіть кілька отворів, щоб вставити туди ваші щітки.

6. Зробіть затишний мотузковий світильник, відрізавши верхню половину пластикової пляшки. Нанесіть клей ПВА та використайте барвисту стрічку для прикраси. Увага! Не використовуйте лампи розжарювання.

7. Проста упаковка для ваших маленьких подарунків, зроблена з середньої частини пластикової пляшки. Розрівняйте її, зігніть краї та не забудьте пов’язати стрічку!

8. Намалюйте дерево, використавши нижню частину пластикової пляшки. Опустіть дно пляшки в акрилову фарбу, а потім використовуйте його в ролі штампа.

9. Використайте стару пластикову пляшку від шампуню, щоб зробити тримач для мачулок. Просто виріжте частину пляшки, як відображено у відео, потім за допомогою свічки (чи будь-якого джерела тепла) зігніть пляшку та почепіть на ваш кран.

10. Зробіть чохол для вашого подовжувача, використовуючи пластикову пляшку, попередньо відрізавши денце за допомогою канцелярського ножа.

11. Невеликий подарунковий пакет для цукерок з використанням двох пластикових пляшок. Виріжте середні частини пляшок, зігніть їх у квадрати і покладіть їх одну на одну. Не забудьте про подарункову стрічку для прикраси!

12. Застосовуйте нижню частину пластикової пляшки, щоб створити цей простий квітковий горщик. Використайте акрилову фарбу та/чи маркер, щоб прикрасити його!

13. Зробіть утримувач для свічок з двох пластикових пляшок. Вам стануть в нагоді лише верхні частини пляшок. Склейте їх разом - і тримач готовий!

14. Квітковий горщик, виготовлений простим розрізанням верхньої частини пластикової пляшки за допомогою ножа. Надріжте пляшку по колу так, щоб вийшли смужки завширшки близько 1 см. Зігніть смужки назад та переплітайте їх одна з одною. Використайте акрилову фарбу, щоб прикрасити на ваш смак!

15. Тримач для олівців вашим дітям, зроблений з порожньої старої пляшки від шампуню. Щоб зробити його, виріжте будь-яку фігуру за допомогою ножиць, потім приклейте прикраси з паперу, щоб створити власний дизайн фігури.

16. Використовуйте пластикову пляшку, щоб зробити утримувач для клубка ниток. Для цього розріжте пляшку на 2 частини, але недорізаючи до кінця. Від нижньої частини відріжте дно. Потім зробіть невеликий круглий отвір в нижній частині. Покладіть у верхню частину свій клубок, а нитку просуньте в горлечко пляшки. Нижню частину використовуйте для прикріплення до будь-якої трубки. Для кращого розуміння ознайомтесь з відео.


Читати також