Як зустріти чоловіка своєї мрії

Як зустріти чоловіка своєї мрії

Рідко хто свідомо вирішує все життя прожити на самоті. І навіть на таке рішення є свої причини. В основному, нам хочеться бути разом з коханою, дорогою і нескінченно близькою людиною. Ця стаття адресована жінкам і покликана дати привід замислитися над тим, як зустріти чоловіка своєї мрії і вийти за нього заміж.

Зміст

  • А чи потрібен цей чоловік
  • Де зустріти «свого» чоловіка
  • Як не помилитися з вибором
  • Як стосунки перевести на «серйозний» рівень

А чи потрібен цей чоловік

А чи потрібен цей чоловік

Перед тим, як починати пошуки гідного чоловіка, потрібно дати собі чітку відповідь на питання: «А чи потрібен цей чоловік в принципі?», «Якщо потрібен, то для чого?». Питання, здавалося б, тривіальне, але не все так однозначно. Що ви хочете отримати від присутності цього чоловіка у вашому житті? Можливо, вам не вистачає любові, турботи, уваги, хочете отримувати подарунки, бути, як інші подружки (які, будучи заміжніми і маючи купу дітей, щоразу обдаровують вас німим докором неповноцінності). Якщо ж ви самі не знаєте, що хочете отримати від стосунків, і жодного разу не замислювалися над тим, як знайти підхід до чоловіка, то швидше за все ці стосунки вас розчарують. Навіть якщо це станеться не відразу, то в найближчому майбутньому, як тільки згасне гормональний бум.

Деякі дівчата не знають, як знайти коханого і мріють про принца, оскільки жити без чоловіка їм до хворобливості некомфортно. Інші не знають, де зустріти гідного чоловіка, тому хочуть вийти заміж просто заради того, аби отримати статус заміжньої жінки чи народити дітей. Дійсно, чоловік може задовольнити деякі ваші потреби, але не варто на нього покладати занадто великих надій.

Умовно можна виділити два види самотності:

  • Перший тип - це коли вам самотньо, нудно бути наодинці з собою, ви відчуваєте потребу в компанії, готові спілкуватися з будь-ким, аби тільки поруч була жива душа. Вам нецікаво жити наодинці з собою, ви не вважаєте себе цілісною і самодостатньою особистістю, не можете з користю використовувати наявні тимчасові ресурси. Отже, і оточуючі будуть до вас ставитися подібним же чином.
  • Другий тип самотності - це час, який ви проводите з собою коханою, ви пізнаєте себе, вчитеся чомусь новому, удосконалюєте навички, просто розслабляєтеся і отримуєте задоволення від життя. Ви точно розумієте, що це самотність - лише короткий період, який потрібно використовувати на 100%, тому що скоро до вас, як бджоли на мед, злетяться люди (потенційні кавалери і просто друзі), яким доведеться приділяти час, увагу, витрачати на них енергію, а значить, саме час поповнити запаси цієї енергії.

Чому жінка не може знайти чоловіка? Як бути щасливою?

Не можу знайти хлопця, я нещасна, що робити? Щасливою у стосунках стане тільки та дівчина, яка була цілком щаслива і без них. Ще нікого відносини як такі не зробили щасливішими, їх скоріше можна порівняти зі збільшувальним склом: через деякий час ви стаєте або щасливішою, або ще більш нещасною, залежно від того, в якому стані перебували до початку стосунків.

До чого вся ця лірика? Щоб привернути любов у своє життя, чесно дайте собі відповідь на питання: навіщо вам чоловік, що ви хочете отримати від цих стосунків, що ви можете дати своєму партнеру? Тільки тоді ви зможете подивитися на кандидатури тверезим поглядом, вибрати гідного і вступати в стосунки усвідомлено. Якщо ж ви в даний момент самотності нещасливі, то спочатку потрібно навчитися жити з собою, стати щасливою і тільки після цього надлишок внутрішньої позитивної енергії ви зможете віддати чоловікові, який обов’язково з'явиться у вашому житті.

Де зустріти «свого» чоловіка

Де зустріти «свого» чоловіка

Припустимо, ви вже готові внутрішньо до взаємин з чоловіком (саме готові, а не зациклені). З чого почати? Зустріти «свого» чоловіка ви можете будь-коли і будь-де: в гостях у друзів, на вулиці, в магазині, кафе, - тому щомиті будьте готові до легкого невимушеного спілкування і знайомства. Проте зараз практично всі шукають другу половинку в мережі, і в цьому немає нічого поганого. Світ змінюється, і потрібно адаптуватися до його правил, а жінки, до речі, набагато краще адаптуються до умов, що змінюються, ніж чоловіки.

Як зустріти гідного чоловіка на сайті знайомств?

Як зустріти гідного чоловіка на сайті знайомств?

Не бійтеся реєструватися на сайтах знайомств, адже там теж багато гідних чоловіків. Звичайно, ви повинні знати, як описати чоловіка. Далі ваше завдання - з усього цього різноманіття виділити тих, що підходять саме вам. Сайти знайомств - це тільки інструмент, який потрібен, щоб гідний чоловік покликав вас на побачення. Добре те, що можна дуже швидко зрозуміти, чого саме хоче чоловік. Наприклад, багато таких, які просто нічого не пишуть. Навіть не зрозуміло, з якою метою вони реєструвалися. Цей варіант не підходить, бо якщо чоловік має занадто багато вільного часу, щоб проводити його у соціальних мережах, значить, у нього не вистачає амбіцій для інших звершень.

Деякі хочуть тільки сексу

Якщо ж чоловік вам написав, то буквально з декількох діалогів ви зрозумієте, чого він хоче. Деякі хочуть тільки сексу. В цьому немає нічого поганого, це їх потреба і вони молодці, що щиро про неї говорять, а не морочать красивими словами вашу світлу голову. Розуміємо, що такий варіант теж навряд чи підходить для довготривалих відносин, як мінімум тому, що чоловік в них не зацікавлений.

Чоловік - це завжди дія

Часто буває, що чоловік дуже гарно спілкується, багато і часто пише, але при цьому не дзвонить і на побачення не кличе. Якщо у вас є час, бажання, вам цікаво, то із задоволенням листуйтеся, але усвідомте, що не варто закохуватися у вигаданий персонаж. Чоловік - це завжди дія, якщо ж за словами немає ніякого вчинку (навіть мінімально - не дзвонить і не кличе на побачення), значить, йому це не треба. Все інше - чистої води відмовки.

Чоловік - це завжди вчинок

Ідеальний варіант - коли ви познайомилися і після недовгого спілкування він запрошує вас на побачення. Це нормально, оскільки пізнати людину можна тільки при особистому спілкуванні, а у гідних чоловіків немає великої кількості часу на порожні розмови. Пам'ятаємо, що чоловік - це завжди вчинок. На побачення обов'язково потрібно піти, звичайно, якщо у вас немає відрази до кандидата. Безперечно, не варто лягати в ліжко до чоловіка на першому ж побаченні, а ось вибігти на годинку випити чашечку кави в багатолюдному кафе - дуже навіть хороший варіант.

Як зустріти «свою» людину і не помилитися з вибором

Як зустріти «свою» людину і не помилитися з вибором

Питання це досить складне, дуже індивідуальне, але є деякі загальні правила. Так, жінка закохується не в самого чоловіка, а в свої відчуття, що з ним пов'язані. Як це трактувати? Якщо ви спілкуєтеся з чоловіком і вам подобається те, як ви почуваєтеся поряд з ним, то це спілкування однозначно варто продовжувати. Наприклад, поряд з цим чоловіком ви можете розслабитися, ви відчуваєте себе дуже жіночною, м'якою, ніжною, вам спокійно, ви не відчуваєте суєти, вам хочеться довіритися і підкоритися цьому чоловікові. АЛЕ! При цьому ви не розчиняєтеся в ньому, не втрачаєте себе, а відчуваєте саме розслабленість, впевненість, відчуваєте себе справжньою жінкою.

Як знайти хорошого чоловіка

Чоловік, який викликає у вас ці відчуття, цілком може стати кандидатом на супутника життя. Тому на початковому етапі повинні виконуватися мінімум дві умови: жінка подобається чоловікові, щоб у нього був стимул її завойовувати; жінка подобається собі поруч з цим чоловіком.

Як бачимо, не обов'язково, щоб жінка відразу закохалася в чоловіка. На щастя, на початку, коли стосунки лише зароджуються, у нас прокидається розум, і ми поки можемо тверезо оцінити ситуацію.

Як викликати інтерес у чоловіка

Як викликати інтерес у чоловіка

Жінка тоді стає цікавою чоловікові, коли вони цікава сама собі, у неї є своє життя, захоплення, вона не зациклена на чоловікові і відносинах. Тоді спрацьовує закон тяжіння. Банальний, але показовий, приклад: на початку стосунків ми не сильно звертаємо увагу на те, подзвонив чоловік чи ні, написав чи ні. Все тому, що він нам начебто й цікавий, а ніби й не дуже. Є він, а є ще кілька залицяльників, які теж кличуть на побачення і говорять компліменти, тому серед цього різноманіття ми не направляємо всю свою енергію на одного-єдиного.

Не зациклюйтеся на чоловікові

Коли жінка не зациклюється на чоловікові, не чекає з нетерпінням від нього вісточки, а спокійно займається своїми справами, то цим і стає йому цікавою. Коли ж ви вже знаходитеся в стосунках деякий час, з усіх кавалерів залишається тільки один Він, дуже важливо вміти розфокусувати увагу і ставитися до чоловіка з колишньою легкістю. Але зазвичай усе відбувається з точністю до навпаки: ми починаємо нервувати, коли він не передзвонює ні через годину, як обіцяв, ні через п'ять, а то й наступного дня. Під час розмови виявляємо обурення, і … хай живе бензопила «Дружба». З цього моменту легкість втрачена, і необхідно провести роботу над собою, щоб все повернути назад.

Як взаємини перевести на «серйозний» рівень

Як взаємини перевести на «серйозний» рівень

Як тільки звучить фраза про «серйозні» стосунки, то відразу на душі стає важко-важко, ніби падає в безодню непідйомний камінь. Зрозумійте, що від розмов про «серйозність» глибшими і ближчими взаємини не стануть. Набагато важливіше намагатися зрозуміти свої бажання, потреби партнера, знайти точки дотику, визначити погляди на майбутнє. Якщо ви перекриває потреби психічні, фізичні один одного, маєте таке бачення свого життя через 5-10 років, то шанс того, що ваші взаємини плавно перейдуть в спільне проживання або укладення шлюбного союзу значно зростають.

Завжди розмовляйте

Ми всі хочемо, щоб нас кохали, розуміли і приймали такими, якими ми є. Але чи ми самі вміємо це робити? Цьому і потрібно вчитися, причому як щодо партнера, так і по відношенню до себе. Діалог - це найкращий спосіб зрозуміти один одного. Слухайте, задавайте правильні питання, коректно доносьте свою думку до чоловіка, щоб і він вас зрозумів.

Ми живемо в цьому світі, щоб бути щасливими, тому слід навчитися відокремлювати своє бажання від думки інших і не підлаштовуватися під стандарти оточуючих. Якщо ви бачите з боку чоловіка дії, він говорить про спільне майбутнє, значить, ви є в його планах. Якщо ж він живе тільки сьогоднішнім днем, не готовий брати на себе відповідальність, - цілком можливо, що він ще не дозрів для тривалих взаємин.

Коли жінка зав’язує стосунки - вона розслабляється, а чоловік - напружується

Не дарма існує вислів, що коли жінка зав’язує стосунки - вона розслабляється, а чоловік - напружується. Це дійсно так, адже своєю легкістю і розслабленням жінка дає чоловікові можливість проявляти свою мужність та відповідальність. Чоловіки у нас воїни-завойовники, а подібні досягнення неможливі в розслабленому стані.


Читати також