Що обов'язково треба купити, щоб зібрати дитину в школу

Канцелярські товари

Останній місяць літа багато батьків витрачають на збори в школу. Одні проводять вихідні в торгових центрах в надії зробити вигідні покупки, інші вибирають через онлайн-магазини. Наприклад інтернет-магазин Chadoshop, в якому представлений широкий асортимент дитячих товарів та необхідних речей для кожного школяра від одягу до канцелярського приладдя.

Щоб зробити правильний вибір з представленого розмаїття і зекономити час та гроші, важливо заздалегідь визначитися, що буде потрібно дитині в школі.

Основні покупки: які товари для дітей будуть потрібні школяреві

Плануючи відвідати дитячий магазин, більшість батьків складають список. Орієнтуючись на перелік покупок, легко уникнути зайвих витрат. Хоча список для першокласника, учня середньої та старшої школи буде значно відрізнятися. Всі дитячі товари, які необхідно купити, можна розділити на кілька основних категорій:

  • взуття, одяг;
  • канцелярське приладдя;
  • предмети для організації робочого місця школяра;
  • рюкзаки, сумки.

Деякі батьки намагаються замовити абсолютно все, що пропонує магазин і може знадобитися дитині. Роблячи вибір, варто зосередитися на базовому комплекті приладдя, а решту купувати в міру потреби.

Одяг, взуття

Красивий, якісний одяг дозволить прищепити почуття стилю, забезпечить комфорт і здорове самопочуття дитини. Переглядаючи дитячі товари, не забувайте про фірмові комплекти. Вони допоможуть створити позитивне враження на оточення, дещо полегшать адаптацію малюка в колективі.

Важливо пам'ятати, що при виборі одягу варто віддавати перевагу діловим моделям, які налаштують дитину на робочий лад.

Взуття також повинна бути зручним, виконанним в спокійних тонах. При покупці варто уникати високих каблуків, яскравого декору.

Канцелярське приладдя

Канцелярське приладдя

Перед початком навчального року більшість шкіл пропонує батькам перелік канцелярських товарів, які будуть потрібні дітям під час уроків. Навчальні заклади все частіше використовують друковані матеріали, в яких міститься не тільки теоретична частина, а й практичні завдання, тому закуповувати стопки зошитів сьогодні вже не потрібно. Досить придбати кілька комплектів в лінію і клітку для додаткових завдань.

Переглядаючи товари для дітей, особливу увагу приділіть письмовим приладдям. Вибирайте циркуль, лінійки високої якості.

Товари для організації робочого місця

Заняття вдома - важлива складова навчання і розвитку дитини. Якщо малюкові з перших днів буде комфортно займатися в домашніх умовах, він швидко звикне до самостійного виконання завдань.

Стіл і стілець краще вибирати з можливістю регулювання по висоті. Діти ростуть швидко, подібні конструкції забезпечать комфорт для малюка, допоможуть батькам заощадити на облаштуванні його робочого місця.

Настільна лампа повинна бути виконана з матового матеріалу, що виключає утворення відблисків, додаткового роздратування очей. Світло повинно бути максимально наближеним до природного освітлення.

Рюкзак або сумка

Рюкзак вважається оптимальним рішенням для школярів. Більшість моделей оснащено анатомічною спинкою, що забезпечує підтримку хребта. Сама модель повинна бути стильною, відповідати віку школяра.

Тверде прогумоване дно забезпечить стійкість рюкзака. Ремені повинні бути досить широкими, з можливістю регулювання по довжині.


Читати також