Як вибрати модне взуття? Сезон літо - осінь 2021

модне взуття

Минулий рік видався для дизайнерів особливо важким і неоднозначним, однак навіть пандемія і тотальний локдаун не завадив їм завершити роботу над колекціями. Образи нової епохи – своєрідна відповідь на те, яким тепер є наше ставлення до моди. За час карантину ми почали більше цінувати комфорт і практичність і вже з меншим ажіотажем готові йти на жертви заради відповідності тенденціями. Тепер якщо високий каблук - то у вигляді зручної платформи, а не шпильки. Якщо брати актуальні сандалі на сайті mida.style, то зі зручними перемичками. При цьому взуття як і раніше залишається ключовим акцентом образу. Головне - підібрати модель яскравих кольорів або відтінків і мати ефектний, привабливий вигляд. Про всі ключові модні напрямки літньо-осіннього сезону розповідаємо нижче.

Рожевий колір

Рожевий знову в моді! Раніше у нас завжди була чітка інструкція і назва найбільш актуального відтінку сезону, а будь-які відхилення від стильних тенденцій робили взуття менш актуальним. Однак у новій парадигмі моди все вирішують покупці, тож сміливо можемо підбирати відтінок на свій смак. У широкій гамі рожевого себе не обмежуйте: вибирайте фуксію, що неодмінно приверне увагу надзвичайною яскравістю, або відтінок полуничного парфе - актуальними будуть усі варіанти.

Сліппери

Мабуть, головний взуттєвої тренд цього сезону - практичні та зручні сліппери (slippers, або більш звичні всім домашні капці). Вони дісталися нам у спадок від пандемії і нашої нової любові до комфорту. Тож не дивно, що саме домашніми аутфітами надихалися дизайнери в новому сезоні. Покази проходили в розпал локдауну, і бренди також відчули на собі важливість зручних і практичних аксесуарів. Тому в майбутньому сезоні сміливо носимо стильні костюми разом із дутими сліпперами або комбінуємо жіночні сукні з м'якими та пухнастими капцями.

Платформи

Для тих, хто з особливим нетерпінням чекає тепла, щоб привертати увагу високими підборами, в цьому сезоні є більш практична і зручна альтернатива - босоніжки на масивній платформі. Подібне взуття вже давно стало класикою: ми носимо його не тільки в спеку у поєднанні з літнім одягом, а й узимку на новорічні вечірки. Тому придбати його буде дуже вигідно. Якщо ж нейтральні мюлі вам не до смаку, придивіться до барвистого взуття у відтінку «вирвиоко» (як на показі Versace) - вдалий акцент для літнього гардеробу.

Низький каблук

Продовжуючи тему комфортних і практичних тенденцій, придивіться до взуття на низьких підборах.

Фліп-флопи

Фліп-флопи (або більш звичні в'єтнамки) в тренді вже не перший рік, і, здається, саме в цьому сезоні ми максимально з ними потоваришували і легко носимо не тільки з практичними джинсами та футболками, а й з більш «парадними» варіантами - жіночними квітчастими сукнями та діловими костюмами. Найактуальнішими, як і раніше, залишаються мінімалістичні моделі в нейтральній палітрі, які були модними в 1990-ті, - в сріблясто-сірому, карамельному, винному і чорному . А тим, хто обожнює експериментувати зі стилем, до смаку припадуть варіанти як на шоу Kenzo - барвистих відтінків і з квадратним мисом.


Читати також