Вибираємо спортивні лосини та легінси

спортивні лосини та легінси

Лосини і легінси - це тонкі штани, що облягають ноги, комфортні й еластичні, які можна носити як повсякденний одяг і під час занять спортом. Якщо ви віддаєте перевагу легінсам під час тренувань, зверніть увагу на кілька особливостей, що впливають на зручність цього виду одягу.

Матеріал і крій

Найкращим матеріалом для спортивних лосин є поліестер, трикотаж із додаванням синтетики і спандекс. У таких лосинах ви не замерзнете взимку, а влітку в них не буде спекотно завдяки гарному відведенню вологи. Крім того, ці тканини довго не зношуються.

Крій хороших лосин буде різним залежно від розподілу тиску на різні групи м'язів. Тому вибирати лосини необхідно відповідно до особливостей того виду спорту, яким ви збираєтеся займатися. Для фітнесу будуть потрібні легінси з високим поясом, додатково завищеними на спині. У такий спосіб забезпечується підтримка цієї частини тіла. Для аеробіки краще вибрати безшовну модель, щоб виключити натирання під час навантажень.

Довжина

Існують три види лосин для занять спортом, що відрізняються за довжиною:

  • До щиколоток. Це класичний варіант, який підходить для різних видів спортивної активності.
  • До коліна. Ідеальний для занять у теплу погоду.
  • Трохи нижче коліна. Зручні для тренувань у залі в будь-яку пору року.

З чим поєднуються?

Під час вибору лосин важливо враховувати дизайн і крій моделі, колір, а також особливості власної фігури.

Якщо ваші ноги здаються вам занадто повними, віддайте перевагу темним і довгим класичним моделям без малюнка.

Світлі лосини до колін або до литок ідеально підійдуть для худих ніг.

Лосини з яскравими малюнками будуть пасувати власницям бездоганно струнких ніжок.

Щоб візуально ноги здавалися довшими і стрункішими, краще обрати легінси з вертикальними смугами, а для створення додаткового об’єму - з горизонтальними.

Лосини можна носити з толстовкою і курткою з капюшоном, довгими светрами, топами, які облягають фігуру, широкими футболками та кофтами. Взуття для лосин - це кеди, кросівки і балетки, а також інше спортивне взуття, що буде зручним для занять.


Читати також