Як швидко і зручно отримати свої покупки з китайських інтернет-магазинів?

доставка товарів із Китаю

Інтернет-шопінг став популярним явищем як за кордоном, так і в Україні. В нашу країну цей тренд прийшов дещо пізніше, проте швидко здобув багато прихильників. На це є багато причин. Товари в інтернет-магазинах на порядок дешевші, ніж у реальних маркетах. І не дивно, адже власникам віртуального шопу не потрібно платити за оренду приміщення, тратитися на зарплату численним продавцям.

А покупки в закордонних інтернет-магазинах? Раніше круто було заявити: «Цю річ я купив у Парижі!». В сучасному світі покупками брендового одягу в дорогих бутиках може похвалитися будь-який просунутий юзер.

Якщо ж вас цікавить оптимальне поєднання «доступна ціна+якість», зазирніть до китайських інтернет-магазинів. За останні десятиліття якість товарів із Піднебесної виросла в рази, водночас ціни залишилися дуже демократичними.

Оптимальний варіант доставки товарів із Китаю

Китай – країна, в якій споживацька культура відмінна від нашої. Існує багато нюансів, знати які може лише спеціаліст. Доставка з Китаю покупок із інтернет-магазинів може стати проблемною, якщо ви не знаєте китайської, не маєте рахунку в китайському банку, та й взагалі, не кожен магазин у Китаї готовий оформити повернення неякісного чи пошкодженого товару.

Щоб уникнути цих та інших неприємностей, варто довіритись досвідченій компанії-перевізнику. На українському ринку майже 20 років працює компанія SAT, спеціалізація якої – доставка товарів із-за кордону. В Україні фірма володіє власним автопарком, в інших країнах співпрацює із місцевими перевіреними автоперевізниками. За роки діяльності компанія SAT перетворилася на цілу мережу складів та пунктів видачі.

Для фізичних осіб, які бажають безпечно скуплятись у китайських інтернет-магазинах, SAT створила сервіс Sat-ua.link.

Як користуватися сервісом Sat-link?

Sat-link гарантує повну безпеку покупкам споживачів, зареєстрованих на сайті, доступність переговорів із продавцями китайських інтернет-магазинів, швидку доставку.

Послідовність дій, які потрібно виконати, щоб скористатись сервісом Sat-ua.link:

  1. Зареєструйтесь на сайті Sat-link, заповнивши відповідні поля анкети. Після закінчення ідентифікації ви отримаєте доступ до Особистого кабінету та код ID. Також тут розміщено адреси китайських інтернет-магазинів, з якими співпрацює Sat-link.
  1. Оформивши покупку в інтернет-магазині, поруч зі своїми даними вкажіть ID.
  1. Продавець надішле вам електронною поштою трек-код товару, за яким ви зможете відстежувати переміщення посилки.
  1. Вкажіть цей же трек-код покупки в Особистому кабінеті, оплатіть послуги Sat-link – і доставка з Китаю вашої покупки почалася.
  1. Зазначте спосіб отримання посилки – кур’єром просто в руки чи у пункті видачі Sat-link.

Переваги сервісу Sat-ua.link

Вибравши своїм посередником для покупок у Китаї Sat-link, ви отримуєте низку незаперечних переваг:

  • швидка доставка (два дні після розмитнення в Україні);
  • гарантія захисту товару від пошкоджень під час транспортування;
  • можливість повернення неякісної чи неукомплектованої покупки завдяки умовам договорів, які укладають спеціалісти Sat-link із місцевими продавцями.

Читати також